no za tie 3 razy co som mala tu cest zhliadnut par minut zo sudnej siene si myslim ze ti herci su bud velmi dobri herci alebo (pravedpodobnejsie) uplni magori
po celej skole mame rozlepene letaky na toto. a nesla by som tam. mozno ddo publika, kde by som nemusela nic hovorit neviem sice ako to chodi, ale asi musis hrat to, co ti pridelia no a vzhladom na to, ake pripady tam obcas vidim, tak to by som teda nechcela
NEZNÁŠAM programy typu súdna sieň, prvé oddelenie... Je to trápne a hrozne amatérske. Nie že sa zas niekto na mňa oborí že by tam rád videl mňa. Ja tiež nie som dobrý herec ale oni tam berú fakt každého kto sa prihlásil tuším :/
tak na prve oddelenie by som sa nedal urcite, je to tak neskutocne zly serial, ze s nim vazne nehcem mat nic spolocne..sudnu sien si pozriem rad, ale urcite by som sa na konkurz neprihlasil..
tiež by som si rada zahrala v sudnej sieni ,alebo prve oddelenie, ako nato ? kde sa prihlasit na konkurz? poradte. pozeram ich rada, samaozrejme , ak mam čas. Je mi jedno , čo budem hrat , ide o to vyskušat svoje schopnosti
čitala som komentare na tieto serialy su hrozne,a le o to tu predsa ide dat priestor aj nehercovi . Ako sa dostat do konkurzu?? zaujima ma to , hej skusenejši poradte.
jasné že by som si tam chcel zahrať niečo nové skúsiť a zistiť ako mi to ide myslím že mám nato talent a nebál by som sa ho ukázať sú to veľmi zaujímavé serialy ktoré ma zuajali chcel by som hrať negatívno postavu ani neviem prečo pretože skôr také postavy ma zaujmu
ja verim ze keby si zahrám postavičku ako je napr. milenka nejakého fešáka a ze on sa chce rozviestˇ zo svojou ženou kvoli mne...a jeho zena by protestovala tak by som jej vypucovala zaludek ze porat strach dala by som ju dole do laty ja by som jej ukazala kdo som ..taku herecku by som zahrala tak to by som naozaj vedela...a este ta jeho zena by musela byt taka ze by jej bolo jedno kde je jej muz len nech jaj da love a to jej staci...ale ak by som mala prilezitost si zahrat tak by mi bolo naozaj jedno co by som hrala len aby som si mohla zahrat..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
mam taky nazor na to ze ako privyrobenie si je to dobre ale inac co sa tyka urovne hercov tak je viac nez jasne ze ucinkuju ludia z ulice..
Popripadne si zahrat nejakú mad rolu alias salena tetuska co lepi susede na dvere dazdovky
tak nech sa tvaria ako obycajni ludia a nerobia zo seba hercov.. skratka nech su prirodzeni...