Ahoj,
potreboval by som poradit, ak ma niekto skusenosti s kontaktnymi sosovkami a ich pouzivanim na treningu (dalo by sa povedat ze isty druh boj. umenia), pretoze bez okuliarov by to pre mna nebolo velmi zazivne a neviem ci existuju nejake rizika keby s
sosovky su normalna vec a su super nosim ich uz neuveritelne dlho a tiez som zacala preto, lebo volejbal sa nedal aktivne hrat s okuliarmi a ani bez nich a ako pisem, su to uz roky, nikdy ziaden problem, len to chce cvik samozrejme a chvilku kym si tvoje oko navykne ze ma nieco v sebe
cau, ja robim kickbox (K1) a stava sa mi to, co popisovala @silviaaa , na to si len musis davat pozor, mne obcas vypadne ale ostane mi na oku, tak si ju utekam dat naspat .. ked tak si ber so sebou roztok a preplachni
Samozrejme šošovky sú na šport vhodnejšie, ja som s nimi hrávala hokej a to ti pri nijakom náraze nevyletí z oka len tak a to ich bolo hodne. Taktiež pri BU nemám s nimi žiadny problém, to skôr s okuliarmi by bol problém.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov