Mam ich rad vedia sa predať, cela Amerika na tom stoji a nikto sa z toho nejde posrať, len tu kazdy pinda na všetko. Počuvam rap, pop, rock, metal, punk, disco, ludovky a kadečo ine. Neodsudzujem ani jeden hudobný štýl neviem prečo máte nutkanie niečo zhadzovať. 99% tých čo hejtuju nedosiahli v živote ani 1/100 z toho čo oni
- Keď ma nuly nenavidia, brácho, to má teší
keď sa moje meno vo vašich papulach denne rieši...
- Nadavajte dalej, rieste ma, toto ja chcem
vtedy viem že sa mi darí, toto ja potrebujem.
Keď ma nenavidis, nezabudaj idem hore
robíš mi tým reklamu, predaj a zvysujes mi moje skóre..
- Môžeš ma nenávidieť, môžeš ma mať rád
nuly zapamatajte si ze tu navždy budem stáť...
- Nemôžu nás zastaviť ani zakázať
ziarime na tri krát, privitaj slnovrat
môžeš nás MAŤ RAD, ĽÚBIŤ alebo MILOVAŤ...
@silvered vlastne popravde, ja ho počúvam asi od 14 co je približne v tvojom veku a mal som tiež také názory typu cigán čo sa hra na frajera, vie iba nadávať a pod. Ale potom som počul od neho niečo čo bolo celkom v pohode, neskôr sa našla aj ďalšia ktorá mi nevadila.. Potom som si vypočul viac pesničiek z ich tvorby a vo viacerých som sa našiel, veci zo života a spoločne názory na vec, možno nejaká vtipná pieseň a jednoducho sa mi začal páčiť čím ďalej tým viac.. V súčasnosti počúvam dokonca aj Marilyna Mansona o ktorom si zase ľudia myslia ze zere myši a ma vyoperovane rebro aby sa mohol fajčiť.. pokiaľ budeš mať povrchné názory a nedáš interpretovi šancu nezistis ze su to všetko iba vymyslené picoviny, a fakt má dokonalé texty..
Ale pointa je ze nikdy nehovor nikdy.. Sám som prekvapený co počúvam, robím, aké mám názory a aký som dnes.. este si dosť mladý
@silvered ok skusil som to normalne @35 ale kedze si neni normalny tak ti to poviem inac...
Za jedno si este decko takze tvoj nazor na hudbu je absolutne mimo
Za druhe nauc sa citat, predchvilu som ti nieco pisal ale zrejme si si to neprecital cele.. takze preto si neni normalny
pretoze normalny clovek by sa neopakoval a nepisal tie iste kktiny bez toho aby si precital CELY predchadzajuci komentar.. takze cisto len pre teba to skopirujem aby si to nemusel citat cele.. "mal som tiež také názory typu cigán čo sa hra na frajera, vie iba nadávať".. "pokiaľ budeš mať povrchné názory a nedáš interpretovi šancu nezistis ze su to všetko iba vymyslené picoviny"
Dufam ze toto si precitas cele uz neviem co chces aby som ti napisal.. ked si neni retardovany tak to musis pochopit..
@weasley7 Prečital som si to celé..ked to mam správne chapať,tak každy ho ma milovať? akože napísal som nanho svôj názor..na to právo mam ..že som decko tak nemôžem poznať hudbu alebo čo? z tvôjho komentáru to znie jakeby..treba ho milovať kto ho nemiluje,nevie čo je dobré..
@weasley7 Ty ma tu začneš zdrbávať,zato že mam iny štyl než ty? zato že ja nenavidim kontrafakt..tak im musim zavidieť alebo niečo? vysvetli mi to,ked už si začal
@silvered trepes uplne do vetra nic take som nepovedal.. prave naopak som sa ti to snazil normalne vysvetlit a nijak ti nenadavt ani nic podobne.. lenze ty si tomu vobec podotykam VOBEC nepochopil.. a uz sa mi absolutne nechce ti vypisoat litanie aj tak to nepochopis.. ak nemas rad nevyriesene "hadky" ako ja tak si precitaj moje prve dva najdlhsie komenty aspon 5 krat za sebou musis to pochopit.. ak nie tak uz ma netaguj prosim
@silvered jzs tak naposledy.. Ako mozes povedat o niekom alebo niecom ze je to zle/dobre ked o tom nic nevies? To ako keby si sa nevedel rozhodnut ake auto kupit a nechas si poradit od kamaratky ktora o autach nic nevie a povie ti "kup si volvo je fakt super hovorili to v reklame" a vyvalis 10 000 € za nejake posrane volvo co si mohol mat radsej audinu..
to bolo trochu odveci ale koli tebe to bolo nutne... alebo vsetci nadavaju na Biebera ze je teply a podobne.. jzs mam ho v pici, neni teply ale nepocuvam ho ani nehateujem.. jednoducho o nom nic neviem ani o tvorbe ani o zivoite tak ho absolutne neriesim..
Aby si pochopil a nemusel citat predosle komenty, tak proste nemozes sudit uz konkretne Kontrafakt len preto ze sa o nich hovori ze "nadavaju".. pocul si nejaku pesnicku kde sa nadavalo (urcite Rytmus - Jebe alebo nieco podobne ) a hned si na nich utvoris nazor..
Uz predtym som pisal ze podobny nazor som mal aj ja ked som bol v tvojom veku ale casom (ked som ich spoznal ) som nazor zmenil..
Takze bud sed dva dni vkuse 24h denne za kompom a studuj ich tvorbu a sukromie alebo ich jednoducho ignoruj a nehateuj ich ked o nich nic nevies.. UZ CHAPES ?
@weasley7 Dobre no..a teraz teda poslednu ..ked nemam "hatovať" ..otázka tento temy znela : Názor na kontrafakt ? Tak snad si môžem vyjadriť svôj názor,či nie?
@silvered ty si asi fakt retard nevieš čítať s porozumením to je tvoj najväčší problém
NIE , svoj názor nemôžeš povedať lebo nemáš mať aký kedze ich nepoznas.. neviem ako to po 10 vysvetleniach nedokazes pochopiť..
precitaj si prosím ešte raz celý komentár 48 a rozmyslaj nad tým a nie nad holými babami.. veď som ti tam vysvetľoval ze ked niečomu nerozumies, nepoznas a nič o tom nevieš tak o tom nemáš co rozprávať a vyjadrovať svoj názor lebo NEMAS MAT AKY..
Ja nehovorím ze tvoj tatko je jebnuty len preto že si aj ty, nemôžem mať akýkoľvek názor na tvojho tatka lebo ho nepoznám.. takže keď nič o tvojom tatkovi neviem tak naňho nemám mať akýkoľvek názor.. Už keď toto nepochopis tak si stratený prípad..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
nauc sa tagovat
konečné riešenie pre prípady počúvajúce to, obzvlášť veková kategória 15 a menej
keď sa moje meno vo vašich papulach denne rieši...
- Nadavajte dalej, rieste ma, toto ja chcem
vtedy viem že sa mi darí, toto ja potrebujem.
Keď ma nenavidis, nezabudaj idem hore
robíš mi tým reklamu, predaj a zvysujes mi moje skóre..
- Môžeš ma nenávidieť, môžeš ma mať rád
nuly zapamatajte si ze tu navždy budem stáť...
- Nemôžu nás zastaviť ani zakázať
ziarime na tri krát, privitaj slnovrat
môžeš nás MAŤ RAD, ĽÚBIŤ alebo MILOVAŤ...
Nejaký ten úryvok pre haterov
( @ygor @silvered @tunnel @vladqog )
@trdlo999 nechápem tvojmu komentu @18
Ale pointa je ze nikdy nehovor nikdy.. Sám som prekvapený co počúvam, robím, aké mám názory a aký som dnes.. este si dosť mladý
Za jedno si este decko takze tvoj nazor na hudbu je absolutne mimo
Za druhe nauc sa citat, predchvilu som ti nieco pisal ale zrejme si si to neprecital cele.. takze preto si neni normalny
pretoze normalny clovek by sa neopakoval a nepisal tie iste kktiny bez toho aby si precital CELY predchadzajuci komentar.. takze cisto len pre teba to skopirujem aby si to nemusel citat cele.. "mal som tiež také názory typu cigán čo sa hra na frajera, vie iba nadávať".. "pokiaľ budeš mať povrchné názory a nedáš interpretovi šancu nezistis ze su to všetko iba vymyslené picoviny"
Dufam ze toto si precitas cele uz neviem co chces aby som ti napisal.. ked si neni retardovany tak to musis pochopit..
Kontrafakt!
to bolo trochu odveci ale koli tebe to bolo nutne... alebo vsetci nadavaju na Biebera ze je teply a podobne.. jzs mam ho v pici, neni teply ale nepocuvam ho ani nehateujem.. jednoducho o nom nic neviem ani o tvorbe ani o zivoite tak ho absolutne neriesim..
Aby si pochopil a nemusel citat predosle komenty, tak proste nemozes sudit uz konkretne Kontrafakt len preto ze sa o nich hovori ze "nadavaju".. pocul si nejaku pesnicku kde sa nadavalo (urcite Rytmus - Jebe alebo nieco podobne ) a hned si na nich utvoris nazor..
Uz predtym som pisal ze podobny nazor som mal aj ja ked som bol v tvojom veku ale casom (ked som ich spoznal ) som nazor zmenil..
Takze bud sed dva dni vkuse 24h denne za kompom a studuj ich tvorbu a sukromie alebo ich jednoducho ignoruj a nehateuj ich ked o nich nic nevies.. UZ CHAPES ?
NIE , svoj názor nemôžeš povedať lebo nemáš mať aký kedze ich nepoznas.. neviem ako to po 10 vysvetleniach nedokazes pochopiť..
precitaj si prosím ešte raz celý komentár 48 a rozmyslaj nad tým a nie nad holými babami.. veď som ti tam vysvetľoval ze ked niečomu nerozumies, nepoznas a nič o tom nevieš tak o tom nemáš co rozprávať a vyjadrovať svoj názor lebo NEMAS MAT AKY..
Ja nehovorím ze tvoj tatko je jebnuty len preto že si aj ty, nemôžem mať akýkoľvek názor na tvojho tatka lebo ho nepoznám.. takže keď nič o tvojom tatkovi neviem tak naňho nemám mať akýkoľvek názor.. Už keď toto nepochopis tak si stratený prípad..