Ahojte chcel by som sa naučit korčulovat na kolieskovych korčuliach alesom samouk a nemam sa s kym učit, preto potrebujem poradit nejake fajn korčule pre začiatočnikov a nejaky videotutorial nakolko mam 125 kg korčule musia uniest cca 130kg+ diky
Korcule s takou nosnostou tazko zozenies. Osobne si myslim, ze Ta udrzia korcule s nosnostou 100kg vpohode, ale urcite vydrzia menej. Ak chces korculovat tak v tom pripade najskor zvazit znizenie vahy ak je to mozne. Ak je ta vaha z dovodu vysky, svalovej hmoty a pod., tak potom jedine skusit riesit korcule s vyssou nosnostou alebo riesit upravu korculi na vyssiu nosnost. Najlepsie Ti poradia tu » korcule.com/...
@diehard no tak ja som 188 cm vysoky a tuk mam hlavne na stehnach a zadku a schudnut chcem aj som behaval ( napriek tomu ze ludia ako ja by behat nemali - aspon zo zaciatku, lebo nakolko som tazky tak trpia klby a vcera som to pocitil v lavom kolene a preto idem skusit s vlastnou vahou cvicit ) len to proste bez stravy tazko zvladnem ( a chcem obmedzit sladke ale mama furt kupuje sladke somariny a nemozem odolat ). zial mam stastie na taku partiu co sedia iba doma za pc a vecer an 30 min idu hrat futbal cize cisti no liferi tak sa musim naucit sam no
@diehard rozmyslam nad tymito » kolieskove-korcule.heureka.sk/worker-falcon/s... tie unesu vraj 130 kg ale co som cital v recenzii jeden typek pisal ze su super ale maju 90mm kolieska ktore nie su moc vhodne pre zaciatocnikov... Mali by sa dat dokupit aj mensie ci ?
@patress112 daju sa a 90mm koliecka nie su problem .. vacsie su len plus .. na tom defakto vobec nezalezi .. ak chces, ja mam Zealot Cruiser abec 7 (na jednej som dal Abec9 - vymenim aj na druhej) malo jazdene, maju kovovu zakladnu, defakto su take iste ako si dal tie workery. Su malo jazdene, ak chces Ti ich mozem za 20e posunut. Je to velkost 45 (na nohu 43-44) ak by Ti boli. Ja ich nepotrebujem.
@diehard no ja by som ich kludne zobral len mam dost velku nohu neviem ci velkost korcul sa urcuje presne ako na normalnej obuvi ale ja co mam Nike topanky tak tam mam 47 velkost
@patress112 aha tak to Ti budu potom dost male .. vacsinou o cislo vacsie nez je topanka, resp. rovnaka velkost .. no ci ak take velke korcule najdes, ale snad ano
@diehard no na korcule.com maju aj 47 a 48 velkost ale za 159 e najlacnejsie co je dost cez moj rozpocet ja skor hladam nejake do 50, max 80e nakolko som amater uplny a korcule pre pokrocilych su mi zatial nanič
@diehard no ved hladam a ja viem ze za malo penazi vela muziky nesplasim nikde ale mne by uplne aj tie tvoje stacili aebo hocijake im podobne len keby vacsiu velkost vyrabali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov