dnes sa viac poteším, keď na mňa z bankomatu vykukne 10€ než 200 korún.
Vzhľadovo boli obe iné, obe sa mi páčia. Euro je technickejšie, také viac moderné. A na druhej strane, aj slovenský grafik mal šancu sa prejaviť na minciach. To, že sa mi zdá, že ju príliš nevyužil, je druhá vec.
Od ekonomických a politických záležitostí idem bokom.
Euro je omnoho praktickejšie, už len kvôli tomu, že nemusím zamieňať peniaze, keď cestujem do zahraničia. A nemusím pri sebe nosiť tak veľké bankovky a tak veľa bankoviek. Nechápem, prečo všetci na euro pindajú.
ja koruny... neviem... aj euro je z určitého hľadiska fajn, ale mne proste boli sympatickejšie koruny... prišlo mi to tak, že sme mali originálnu menu, našu vlastnú a nikoho inú... tak ako česi... a okrem toho, euro pomaličky krachuje... toť môj názor..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
dnes sa viac poteším, keď na mňa z bankomatu vykukne 10€ než 200 korún.
Vzhľadovo boli obe iné, obe sa mi páčia. Euro je technickejšie, také viac moderné. A na druhej strane, aj slovenský grafik mal šancu sa prejaviť na minciach. To, že sa mi zdá, že ju príliš nevyužil, je druhá vec.
Od ekonomických a politických záležitostí idem bokom.
Už len pre nakupovanie/cestovanie...
Euro je aspoň praktickejšie, keď človek vycestuje.
v Eurách je výhoda to cestovanie do zahraničia (ooch ako veľmi často cestujem)
a tie malé sprosté 1 a 2 centy by som zrušil! strach a hrôza
a to, že viac míňame ani nehovorím
Eurá sú proste..super