Neviem ako Vám ale mne to príde riadne elegantné, sexy a hlavne riadne pohodlné. Neviem teším sa na Vaše odpovede, dojmy a všetky ostatné dobré pre oko potešiteľné slová ...
Neviem, ale korzety, podväzky, skladané sukne, košele a kravaty tvoria takmer celý môj šatník. Milujem to na iných dievčatách, na sebe to mám tiež rada, a hlavne, som tým dosť typická
ako pochybujem, že je to pohodlné, nenadýchneš sa, nezohneš sa, nemôžeš sa najesť, nič nemôžeš. Ale páči sa mi, i korzety, i podväzky, ale korzety len v prípade, že sú stiahnuté nejako v norme. a zas to nie je práve zdraviu prospešné, taký korzet. a ešte je rozdiel mať riadny korzet, konfekčný korzet, a nejakú takú napodobeninu korzetu....
ja si behom tohto roku, ak budú peniaze, dávam šiť červeno-čierny krajkovaný vysoký korzet, tak uvidíme, čo z toho bude
poriadny korzet budem mať a plánujem ho kus sťahovať, ale nie kvôli žiadnemu nie práve mravnému významu, proste sa mi to páči a chcem mať konečne viditeĺný pás
milujem ked zeny nieco take nosia...zboznujem to...ale tak zalezi aj na tom aka zena to ma na sebe proste viem zene povedat nie ale keby sa predomna postavila v podvazkoch a korzete tak si asi mojim ....... vybijem zuby....je to proste pre mna nieco nadherne
@antifunabracka Nemyslím,že to nosia iba štetky. To sa len hovorí
Korzet neviem,či by som si dala na seba a na svoju postavu,ale šialene sa mi páči. Podväzky mám a nosím ich,ale len príležitostne a tak,že ich nikto nevidí
korzet na verejnosti nenosím kedže som v takom malom sprostom meste,no vlastnim dva,ale podväzky nosím dosť často hlavne ked nieje až taká zima..je to skvelá vec,a raz ked budem mať dakeho frajera budem to nosiť každy den aj ked nemam nato postavu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
ale nemám na to postavu..
inakšie mi je jedno čo by si u mňa ľudia pomysleli, ale nosila by som to..
ale nemam peniaze raz to mozno budem nosit
vlastním
Děsně sexy
ani nehovor
ja si behom tohto roku, ak budú peniaze, dávam šiť červeno-čierny krajkovaný vysoký korzet, tak uvidíme, čo z toho bude
pšt
Ale keby si to u nás dám tak zbohom.
Jedna vec je povedať je mi jedno čo si o mne ľudia myslia a druhá počúvať že vyzerám ako lacná štetka
ale žiť v nejakom väčšom meste, kde ľudia nenosia len HMkovú módu a všetko ostatné je pre nich divné, nosím to vkuse
@ciernocervena to by som si kukol
a k téme.... chcem, ale niet peňazí... ale raz bude a budem mať oboje
Korzet neviem,či by som si dala na seba a na svoju postavu,ale šialene sa mi páči. Podväzky mám a nosím ich,ale len príležitostne a tak,že ich nikto nevidí
tak by to malo byt v pohode nie ?