ked je kosela zasunuta do rifli + opasok ( bud je rozopnuta do urciteho vystrihu alebo je uplne ku krku)
ked je pod koselou tricko ktore je potrebne zakasat do rifli lebo precnieva cez koselu alebo to potrebne nie je a kosela je zapnuta na par gombikov od spodu do vysky prs .... u zien
Mne sa páči aj v obleku vystrčená aj taká normálna s jeansami vystrčená.. Najmä k tomu obleku, niečo v zmysle: "Dodržiavam Váš posratý kódex ale stále som sám sebou"
Tak nejako ako majú ten druhý a tretí, proste sa mi to páči..
ked ani kosela ani tricko nie je v gatoch (samozrejme ine je to pri biznis, alebo sviatocnej koseli)... zapravene tricka nosia len sedlaci, ozrani s velkym pupkom a stari ludia.. je to uplne nechutne..
tommyhot samozrejme ze samotne tricko zakasane je gadzovina ale ked mas na tom koselu si myslim, ze je to o niecom inom... ja si myslim ze nezakasane volne kosele deformuju postavu a vyzeraju trapne, ak to nie su tzv, slim fit, tie su ok aj vystrcene... ale ostatne si myslim jednoznacne zapravene... a kludne pod tym aj tricko/tielko a kosela zapravena + rozopnuta do velkeho V od pracky opasku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ked je pod koselou tricko ktore je potrebne zakasat do rifli lebo precnieva cez koselu alebo to potrebne nie je a kosela je zapnuta na par gombikov od spodu do vysky prs .... u zien
Tak nejako ako majú ten druhý a tretí, proste sa mi to páči..