na východe to je veľka bieda (pochádzam odtiaľ čiže viem).. tak vezmi čaju a choďte spolu poznám 16 (!!!) ročné dievča, ktoré sa vyjebalo na školu a odišla do zahraničia, žije si VEĽMI dobre.. preto nestrácajte čas v zaostalej krajine a nebojte sa vykročiť do sveta, ani neviete čo vás mimo SR čaká..
@belzeboss a? to že sa mi páči jeho tvorba znamená že mám sedieť doma na riti, robiť za minimálnu mzdu, žiť od výplaty k výplate, držať piču a krok, nechať sa okrádať štátom? chcem snáď ľudom zle? nuž, niekomu je dobre tam kde je, iný vidia zmysel niekde inde ako byť len "ovcou" v stáde...
ak ovladas perfektne cudzi jazyk (aspon jeden) nemas problem najst job hoc aj v t systems
ak mas nizsie ciele a hladas si dajme tomu docasny job tak sa prejdi cez hlavnu, po centrach, elektrodomoch (ja stale vidim niekde inzerat ze hladaju kuchara,casnicku/a, predavaca atd atd ...)
a lepsie nez posielat zivotopisi je stale ist na dane miesto, popytat sa osobne a rovno im zivotopis odovzdat tak si nasiel job aj moj priatel ...
@revolucion Hard to say comrade. Čo ti na to hovoria v banke, keď si potrebuješ zobrať úver, resp do budúcnosti nejakú tú hypotéčku? Nemám nič proti mzdám, ktoré zohľadňujú výsledky pracovníka. No v Slovenských podmienkach sú to väčšinou poisťováci amatéri- ergo ľudia na spodku potravového rebríčka ktorí si týmto spôsobom privyrábajú trebárs na dôchodku alebo popri inej shitne platenej robote.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
- príjemné vystupovanie
- flexibilita
- vedomosti o bankových produktoch, leasingoch, poisťovníctva
- excel, word
- maturita
- 100€ za školenie
- dovolenka kedy chcem
- zarobím koľko chcem
- mám motiváciu na sebe pracovať
- môžem popritom robiť aj iné veci
- náklady spojené s činnosťou hradí firma
wo co go?
ak ovladas perfektne cudzi jazyk (aspon jeden) nemas problem najst job hoc aj v t systems
ak mas nizsie ciele a hladas si dajme tomu docasny job tak sa prejdi cez hlavnu, po centrach, elektrodomoch (ja stale vidim niekde inzerat ze hladaju kuchara,casnicku/a, predavaca atd atd ...)
a lepsie nez posielat zivotopisi je stale ist na dane miesto, popytat sa osobne a rovno im zivotopis odovzdat tak si nasiel job aj moj priatel ...