Zdravím, našiel som si prácu v Košiciach a mám do nej dochádzať z PO. Auto ešte nemám, takže chcem využívať autobus. Viete mi povedať, ktorý je najlacnejší (a dobrý)? Budem ním cestovať 2x do dňa každý deň, tak nechcem utratiť celý majetok. Dakujem
veď prídeš na stanicu (vlakovú alebo autobusovú) a spojenie máš každú chvíľu neviem čo riešiš.. ja som síce takto busom šla len párkrát a tuším že ten zrýchlený čo ide cez diaľnicu je drahší o pár centov než ten čo ide cez dediny
vlak stojí asi 1,6 alebo tak nejak
Zamestnanci niekedy preplácajú alebo aspoň prispievajú na cestovné, skús sa spýtať, veď za opýtanie nič nedáš. A inak autobus Kosice-Prešov stojí okolo 2€ (zdá sa mi že presne 1,90€)
Ako píšu ľudia vyššie, najlepší je eurobus za 1,90, tam si síce vieš dať rôzne zľavy, ale neviem, či konkrétne ty, kedže pracuješ.
Ale viem si predstaviť, že hoc je to 2€ tak každý deň 2x to robí dosť veľkú sumu na doprave, takže ako píše @11 , skús poprosiť, možno nie celé preplatenie ale aspon nejaký príspevok by ti mohli dať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
vlak stojí asi 1,6 alebo tak nejak
Ale viem si predstaviť, že hoc je to 2€ tak každý deň 2x to robí dosť veľkú sumu na doprave, takže ako píše @11 , skús poprosiť, možno nie celé preplatenie ale aspon nejaký príspevok by ti mohli dať