Je dosť pravdepodobné, že budem teraz v Košiciach častejšie a chcela by som sa Vás opýtať, kde sa oplatí večer zaskočiť. Niečo, kde je príjemné prostredie, dobré pivo, dá sa tam v kľude pokecať... Mne sa včera veľmi páčila keltská krčma v centre
z takych kvalitenjsich krciem golem, ceska hosoda, budejovicka mi napadli..ja osobne mam rad aj kosicky hostinec a potom niektore krcmy tretej cenovej ako kolo a tak
@helliumka hej, to su tak po roznych miestach centra rozhadzane, golem je na domine, ceska je na moyzeske a budejovicka je blizko pri vodnej...tie miesta si rychlo osvojis
ja som tam presedel cele hodiny. Sedenie v boxoch, kludna atmosfera, akurat niekedy je tam dost otravna hudba... co sa pivka tyka, tak nic moc, ale nie je to az take zle Ale velmi dobre sa tam sedi, relaxuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
alebo tento mám rád.. niekedy aj živé kapely
» www.vigvampub.sk/opodniku.php...
veď určite prebehneš všetky
ja som tam presedel cele hodiny. Sedenie v boxoch, kludna atmosfera, akurat niekedy je tam dost otravna hudba... co sa pivka tyka, tak nic moc, ale nie je to az take zle Ale velmi dobre sa tam sedi, relaxuje.
to temno je veľmi pohodlné