To snad nie je pravda!! Mam Koss Sparkplug a vyrobcovia rucia za najvyssiu kvalitu dozivotnou zarukou! Po 3 mesiacoch mi zacalo haprovat lave sluchatko a dnes ho uplne odpalilo! A samo!!! Boha ved to nie je mozne, to mam iba ja take nestastie? Najhorsie j
Rozobral by som to a potom by som sa snazil pris na to v com je chyba a predsa len jedno sluchadlo este ide . a to druhe by sa dalo opravit ak su len koncovky zle psojene alebo sa otrhli ...
Koss Spark Plug nie je nic extra a uz vobec nie najvyssia kvalita. Pokial nemas aspon 3000 Sk, tak na spunty radsej zabudni.
Do hajzlu ich vyhodit nemusis, dozivotna zaruka je globalna, tj. staci si najst servisne stredisko Koss, doniest im Spark Plugy a za manipulacny poplatok (tusim 300 Sk) ti obratom daju nove.
Budes, ale potrebovat blocek, pokial ho mas tak je jedno ci si ich kupil v GB alebo v Cine. Vyreklamuju ti ich aj u nas.
Tiez mam Kossy, SB40. A som s nimi spokojny. Teraz po 4 rokoch sa zacala uvolnovat horna cast, ktora sa prichyti zhora na hlavu aby pevnejsie drzali, ale zatial este sluzia
6 - hehe, tak vyskusaj nieco za spominanych 3k a nebudes sa stacit cudovat Pripadne Koss Porta PR0 (alebo Sennheiser PX 100), za cca 1300 Sk a tie Plugy skutocne vyhodis
Ja s Portami nemam zle skusenosti, aj ked ich osobne nevlastnim. Inak tie PX 100 maju kable vystuzene kevlarom, mam ich asi rok a pol a zatial bez najmensieho problemu Za tu cenu sluzia skvele, o zvuku nehovoriac
koss sú zbytočne vyhodené peniaze, pretože svoj potenciál predvedú až pri veľmi kvalitných nahrávkach (čoho sa vlastne vôbec nemusíš dočkať ak počúvaš mp3jky)
15 - tu si dovolim nesuhlasit. Zbytocne vyhodene peniaze to urcite nie su, kvalitativny narast je citelny aj pri obycajnych MP3jkach (dokonca aj 128kbits, samozrejme nie 10 krat transkodovane). Sice neviem na ake sluchadla si to myslel, ale plati to aj na tie najdrahsie Kossy (Koss ma ajtak slaby hi-end), na tie lacnejsie dvojnasobne.
Ja mám tiež spark plug s dožvotnou zárukou. Mám ich na ušiach každý deň a zatiaľ našťastie fungujú bez problémov!! Ich kvalita sa mi celkom páči a vedia celkom dobre zahrať (počuvam nahrávky s bitratom min. 320Kb/s) takže na kvalitu ani spracovanie sa nestažujem. Niekomu dokonca vadí že sú veľké a nezmestia sa do uší - ale mne do uší pasujú dobre. Ale čo si budeme hovoriť - ma kvalitne štúiové slúchadlá nebudú mať nikdy. Viď. Sennheiser HD 202 - stáli o málo viac ako plugy ale hrajú podľa mňa oveľa lepšie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Do hajzlu ich vyhodit nemusis, dozivotna zaruka je globalna, tj. staci si najst servisne stredisko Koss, doniest im Spark Plugy a za manipulacny poplatok (tusim 300 Sk) ti obratom daju nove.
Budes, ale potrebovat blocek, pokial ho mas tak je jedno ci si ich kupil v GB alebo v Cine. Vyreklamuju ti ich aj u nas.
Tiez mam Kossy, SB40. A som s nimi spokojny. Teraz po 4 rokoch sa zacala uvolnovat horna cast, ktora sa prichyti zhora na hlavu aby pevnejsie drzali, ale zatial este sluzia
Ale uz tej znacke nedoveujem, aj tie jeho cosi haprovali...
11...rozmyslam nad nimi...ale skor nejake pre Djov si cem kupit
ale to su gitarove sluchatka cize asi tak
sú aj iné dobré značky
sennheiser, akg, pioneer a pod.
A teraz mam Kossy za 300 sk, drzali 2 TYZDNE!!!!
"KOSS RULEZ"
Ale vazne, mam radsej Sony, Sennheiser HD415 nosim na usiach na dlhsie cesty a doma. Skopojny som, je to dobra reprodukcia hudby. Kvalitnaaa.