neviem, nevidel som nosit ich na krku, ani nejak velmi rozsirene na usiach som ich nevidel. ale tak je to velmi kvalitna znacka...ja mam kossy tiez, ale to preto, ze som potreboval take dake kvalitnejsie a na tieto mam celozivotnu zaruku, tak som si povedal, ze dobre teda a priplatil som si
Na krku sa nosia, ked ich nepocuvas, snad si nemyslis, ze si ich niekto kupi namiesto nahrdelniku. A okrem toho, Kossy nie su az take uzasne, ale ako uz bolo spomenute, pomer cena/vykon je rozhodujucim faktorom.
@bleko (yes! to by sme mohli spravit aj my, nie? zacneme vyrabat daco, dame na to dozivotnu zaruku a za to aj vyssiu cenu a potom po par rokoch, kym sa sa to este stihne pokazit, zrusime firmu a ujdeme na hawaii
@pubertik no ale aby si vobec niekto kupoval take nestalu komoditu ako je stastie.
skor by som to nedaval ako dozivotne stastie, ale mohli by sme predavat stastie na skuskoveho obdobie, pre studentov so studentskou zlavou pri preukazani sa platnym isicom
Kossy nie su zle, ale ani ziadna extra vyhra. Pomer cena/vykon maju prakticky rovnaky ako ostatne bezne sluchadla v tejto cenovej kategorii (ked nepocitame uplne smeti za 5e)
Jedine cim Kossy vybocuju z priemeru su Porta Pro, ktore vela ludi oblubuje, ale ktore maju velmi vyrazne bassy. Niekomu to vyhovuje, ale niekomu (vratane mna) vobec.
maju skvely zvuk, nie su az take drahe, maju dozivotnu zaruku a skvely servis... co viac dodat? ja mam svoje KOSSy uz dost dlho a stale som s nimi nadpriemerne spokojny...
@n0win0u : Spuntov som vystriedal hromadu, pretoze sa mi kazia velmi pravidelne (minimalna zivotnost cca mesiac) a odkedy som presiel na Sennheisery (nic extra drahe som kupovat nechcel, kedze sa to kazilo jak o zivot) tak sa to kazi mierne menej. Tie posledne uz drzia vyse roka (co je ale pravdepodobne len stastna nahoda)
Neviem, podla mna je vela lepsich sluchatok. A dozivotna zaruka, ktoru ti predajca u nas neuzna a mozes sa stazovat a hadzat o zem, je tak trochu nanic.
@lofi27 podla mna na nich nie je skvele nic, ze ich kazdy nosi by som netvrdil, videl som mozno takych 5 ludi mal som ich na usiach a nic extra (porta pro aj plugy)...ale lepsie ako sluchatka typu "pecky"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a hlavne to neznášam, keď idú po hlavnej, človek na nich trúbi a nič..
skor by som to nedaval ako dozivotne stastie, ale mohli by sme predavat stastie na skuskoveho obdobie, pre studentov so studentskou zlavou pri preukazani sa platnym isicom
Jedine cim Kossy vybocuju z priemeru su Porta Pro, ktore vela ludi oblubuje, ale ktore maju velmi vyrazne bassy. Niekomu to vyhovuje, ale niekomu (vratane mna) vobec.
ak by som nekazil sluchajdy a mal by som milion euri na rozdavanie, tak by som si kupil nake shure plugy, alebo senny
Alebo nejake stýlové oblečenie converse v poslednej dobe
dajte si do usi co chcete ved to je predsa cool a este nohavice o 5 ciesl vecie a tie siltovky tie tie serble only in slovakia
..kvak..