Ľudia, do ktorých kostolov v Bratislave chodíte? Napíšte mi aj svoje dojmy, ak chcete Tých, ktorí do kostola nechodia, by som poprosil, aby si odpustili komentáre...
@11 neviem ani, celkovo na mna tak "sakralne" posobi, vojdes akoby do takeho chramu, musis zist dolu po schodoch, nie je to tam prezdobene (preto sa mi napr prestal az tak pacit Modry kostolik - cudujem sa ze ti ho tu nespomenuli), mam rada ciste linie a priestory co dychaju takou historiou....navyse sa mi fest paci ze je to uplne v centre a ked tam vojdem dovnutra, mam uplne pocit akoby som bola v inej dimenzii skus zbehnut na omsu, ma to tam super atmosku a knazi nie su trubaduri podla mna, na tych zopar omsiach co som bola (ja chodim z 90% do kostola mimo omsi) dali aj normalnu rozumnu kazen bez vymyvaciek...a tu by som moju ovaciu na kapucinsky kostol asi aj ukoncila
@wilbebetter ku kapucínom na omše chodím a poznám to tam takisto aj dominikánsky kostol vyniká jednoduchosťou a historiou okrem Dómu dýcha aj Blumentál, môžeš skúsiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Inak toto by ma zaujímalo...lebo ja nie som veriaci, ale rád by som si pozrel tie kostoly z vnútra...tam sa môže prísť hocikedy???