Ahoj ... takže ja som bola minulý týždeň v piatok na zákroku s kotníkom... urobil sa mi na ňom ganglion ( to je taká hrčka veľká asi ako gaštan)... teraz je piatok , takže už prešiel týždeň..do školy som nechodila, lebo som sa nesmela ani pohnúť z postel
@ burble tá doktorka máza deň snáď milion operácií a zákrokov....dokončila moju operáciu a hneď šla operovať na inú sálu...takže na mojich 1000 otázok čas asi mať nebude... a ja som sa chcela len opýtať tak z toho nerob tragédiu ako keby som sa vás pýtala, kde nájdem jednorožce.. @ petulo1990 "zaujímavé"... @
@burble no veď fajn,..ja som len chcela vedieť či s tým nemáte aj vy nejaké skúsenosti a že ako to po tom prebiehalo... tak ale snáď mi doktorka poradí a nie ako moju kamošku raz odbila že má si to nájsť na googli, že ten vie všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
po vybrati stehov urcite nebudes musiet lezat doma, ale zase maraton ist behat tiez nebudes moct.
@ petulo1990 "zaujímavé"...
@