Nechal by som to tam, lebo by som si nebol istý tým, že v tom nie je nejaké svinstvo a pod.
Ak by som si istý bol, asi by som to niekomu podaroval. Aj keď radšej by som niekomu zavolal, nech si po to príde, aby som s tým nemusel manipulovať, ale na to by sa asi každý vysral
A musím sa priznať, že ešte aj keď počujem o likvidácii cigariet a tvrdých drog, čo sú veci, ktoré od srdca neznášam, tak je mi strašne ľúto toho, že to vyjde nazmar
nie, ale, koľko je to balík? lebo ja si pod tým predstavím fakt veľa, a sama by som to určite nesfajčila, ale tak s kamarátom/kamarátmi by sme to otestovali a ak by bola pohode, tak potom by som časť rozdala, časť predala - ale iba veľkoobchodne, niekomu kto už bude vedieť čo s tým, ja sa predávať bojím a nemám skúsenosti/kontakty - a kúsok by som si nechala.
som si to predstavila ako niečo o veľkosti balíka sena
a prvá reakcia mojej rozospatej hlavy bola, že by som to zapálila (na bezpečnom mieste) a s plynovou maskou na hlave pobavene sledovala reakcie okolitého obyvateľstva
Zavolám políciu a oni to už prešetria. A čo ak ten balíček je nastražená pasca a za rohom na teba čakajú detektívi s dôvodným podozrením na osobnú prehliadku?
@asceticjunkie nesympatizujem s travou, trvam na tom, ze jej dlhodobe uzivanie poskodzuje psychicku stranku cloveka a ta sa dava horsie do poriadku ako fyzicka, preto nie som az tak proti alkoholu. co sa tyka alkoholu, neda sa povedat, ze pijem alebo nepijem - ozierat sa nechodim, dam si prilezitostne: oslavy, trochu likera, ked som premrznuta, zvlastne udalosti. a hlavne nikdy nie nejako vela, lebo je mi aj tak zle z toho.
Alebo ak by toho bolo fakt moc, tak to popredavam.
Inak by som asi volala hned nejakemu kamaratovi, nech sa zasmeje, co som nasla na ceste. proste odkedy vydrzia hocijake drogy volne pohodene na ulici, to znie ako z rozpravania nasej druzinarky, ked sme boli mali. Drogy su zle. Najst ich mozte hocikde na zemi, na ihrisku, vsetci vam ich budu ponukat (zadarmo!) raz si ich date a uz nikdy nevydrzite a potom umriete.
no co zobral by som a sprijemnil si zivot ... a sa cudujem kolko ludi by to dalo na policiu to fakt chcete aby policajti boli este aj v praci zhuleny ? nestaci vam ze su to kkti aj bez toho ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Ak by som si istý bol, asi by som to niekomu podaroval. Aj keď radšej by som niekomu zavolal, nech si po to príde, aby som s tým nemusel manipulovať, ale na to by sa asi každý vysral
A musím sa priznať, že ešte aj keď počujem o likvidácii cigariet a tvrdých drog, čo sú veci, ktoré od srdca neznášam, tak je mi strašne ľúto toho, že to vyjde nazmar
a vzhladom na moju zivotnu filozofiu by som sa ju snazila zneskodnit, ak by som ju len tak neobisla
nie, ale, koľko je to balík? lebo ja si pod tým predstavím fakt veľa, a sama by som to určite nesfajčila, ale tak s kamarátom/kamarátmi by sme to otestovali a ak by bola pohode, tak potom by som časť rozdala, časť predala - ale iba veľkoobchodne, niekomu kto už bude vedieť čo s tým, ja sa predávať bojím a nemám skúsenosti/kontakty - a kúsok by som si nechala.
a prvá reakcia mojej rozospatej hlavy bola, že by som to zapálila (na bezpečnom mieste) a s plynovou maskou na hlave pobavene sledovala reakcie okolitého obyvateľstva
a aká to je filozofia? a alkohol piješ?
A k otázke.. taká kombinácia - trochu by som sfajčil (fakt trochu, už ma to tak neberie ) niečo by som daroval dobrým kamošom a niečo predal
Inak by som asi volala hned nejakemu kamaratovi, nech sa zasmeje, co som nasla na ceste. proste odkedy vydrzia hocijake drogy volne pohodene na ulici, to znie ako z rozpravania nasej druzinarky, ked sme boli mali. Drogy su zle. Najst ich mozte hocikde na zemi, na ihrisku, vsetci vam ich budu ponukat (zadarmo!) raz si ich date a uz nikdy nevydrzite a potom umriete.
a ak apelujes na to, ze ludia su casto po napiti agresivni - za to ja nevinim alkohol, ale tych jednotlivcov. alkohol len odhaluje charakter
@peteeer ty uz nepozeraj kriminalky
@demoniqangel hmmm hulis?