Prosím, čo okrem prepálenej (či ako to povedať) baterky by mohlo ešte spôsobiť úplné vyvedenie notebooku z činnosti? jednoducho som na ňom bola a keď som doňho strčila kábel z mobilu tak celý notebook sa vypol a nejde znova zapnúť. (Ale myslím že ten kábe
@18miki18 nie, výnimočne nie zabudla som dodať že notebook neutrpel žiadnu ujmu- nespadol, nebol ničím obliaty ani potopený ani zamrznutý alebo roztopený
mne raz nemenované osoby zhodili noťas na zem. požuli sa mi porty na USB a keď som náhodou sa pozabudla a vložila USB do toho ohnutého portu tak mi zamrzol hneď PC.
ono sa to nezdá, taká drobnosť... ale treba si dávať pozor. ono napríklad len skrat v tom kábli od telefónu ti môže vyvolať elektrický impulz ktorý ti bez problémov pošrotí PC. už som to videla na vlastné oči. takže viem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
nie, ale neviem ani aky bol stary. teoreticky tam mohlo zhoriet hocico :
@freestyler02 : no, ono som tam najprv z roztržitosti strčila ten úzky koniec kábla čo mal ísť do mobilu, ale to nemôže vadiť nie?
no super...v každom prípade ak tam niečo zhorelo asi bude oprava drahá, čo?
Keď sa spustí pohroz mu že budeš používať Internet Explorer
on sám to dojebal, ja som mu nič nespravila
Ja som si musel vymyslieť niečo iné pretože moj NB vie že by som to nespravil.
ono sa to nezdá, taká drobnosť... ale treba si dávať pozor. ono napríklad len skrat v tom kábli od telefónu ti môže vyvolať elektrický impulz ktorý ti bez problémov pošrotí PC. už som to videla na vlastné oči. takže viem.