Základná škola. Rozmaznaný tlstý bastard. Hrali sme u neho playstation, a keď som šiel na WC, môj telefón už nebol na stole. Tak som ho donútil, aby ma prezvonil. Ozval sa z kuchyne z poličky na poháre, schovaný za nimi. Hovorím si: dosť blbý vtip. Potom som odchádzal a zabudol si ho u neho v obývačke na stole. Uvedomil som si to až o dve poschodia nižšie. Hneď som sa vrátil, aj keď som búchal na dvere a húkal. Neotváral. Potom som sa vrátil za ním aj s otcom, komunikovali sme s jeho mamou cez telefón, vraj ho jej syn našiel za gaučom s odpadnutou baterkou, tak preto sa nedal prezvoniť. Narafičené to bolo až to bolí. Asi ho matka ukecala, nech mi ho vráti.
Áno, ukradli mi plyšáka, takú ozdobu do vlasov, oblečko, papuču (podotýkam ,jednu). Bolo toho celkom veľa už A ja som nikdy nikomu nič neukradla... myslím. Ale áno, zdravý rozum mojej kamoške. A vlastne, ona ho nikdy nemala. Tak potom nič, som čistá
take blbosti za par korun som ukradol par krat vo velkych obchodoch a okradli ma par krat o peniaze "kamarati" aj ked som im ich "pozical" dobrovolne no ale chapete ako to chodi na tomto svete ... alebo mobil mi ukradli , mp3ku a neviem nespominam si na nic ine
a este samozrejme cigarety , zapalovac alebo aj alkohol mi uz bol odcudzeny par krat a podobne veci no proste sami kokot to tu je tak uz radsej ani nechodim do krcmy moc
a okrem toho vetrovku a hej bola sranda v zime ist domov len v tričku podobne ako @dandybrendy JEDNU papuču a potom "krádeze"typu poziciam si to hej ? a tak maju moje kamaratky doma polovicu mojho satnika ....
stravenky na obed v hodnote 1000 sk. celý mesiac som potom žral suché rožky... ale na Slovensku je to tak, že tu žije kleptomanský národ. Za pár eur okradnuť iného človeka je naozaj úbohé a sockárske.
ja som ako mala ukradla mentosky (doteraz tak nejak cakam ze nam vtrhne do bytu ozbrojene komando a zatknu ma)
a mne ukradli mobil. ja som ho sice stratila ale ked som tam volala ta osoba povedala ze si mam ponho prist. a kym som prisla na doodnutu adresu bol vypnuty.takze to ratam ako kradez
padajaké svine nakazené skormútené mi ukradli na fesťáku JEDNU TOPÁNKU!!! a ešte dobre že práve tú topánku, lebo v druhej som mala schované moje a aj kamarátkine doklady
Mne ukradli len jedno DVD z časopisu o počítačoch v tábore. Taký trkvas ho stále chcel a stále odo mňa pýtal a nakoniec keď odišiel dom tak som zistil asi po týždni že mne to DVD zmizlo.
@riaaa presne tak A takisto nielen čo sa týka oblečenia A tá papuča mi bola ukradnutá zo skrinky Neviem, čo tým páchateľ sledoval, keby si zobral dve, tak by ma to netankovalo tak, ako keď si zobral len jednu, lebo to znamená, že ten pár kroksiek už nikdy nikto nevyužil Raz píšem kroksky a raz papuče, lebo to boli kroksy vystlaté kožušinkou, ale to je úplne nepodstatné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Inak nič.
ukradli mi žltu farbičku v 3. triede
a ja som odcudzil sesternici tie hračky z kinderiek a spolužiakovi 2 PC hry
ja som ukradol len take kokotinky male z obchodu a zopar princeznam saly
a mne ukradli mobil. ja som ho sice stratila ale ked som tam volala ta osoba povedala ze si mam ponho prist. a kym som prisla na doodnutu adresu bol vypnuty.takze to ratam ako kradez
hajzel..
Mne ukradli len jedno DVD z časopisu o počítačoch v tábore. Taký trkvas ho stále chcel a stále odo mňa pýtal a nakoniec keď odišiel dom tak som zistil asi po týždni že mne to DVD zmizlo.