V pondelok sa chystáme s kamarátmi na menší vlakový výlet do Krakova. Boli ste tam už? Máte nejaké odporúčania, čo by si tam turista mal ísť pozrieť? A náhodou nejaké informácie o miestnom nočnom živote?
Určite si pozri Wawel , prejdi sa parkom pri ňom, potom sa zastavte na historickom námestí keď bude odbíjať celá hodina a vypočujte si charakteristické hlásenie (na pamiatku hlásnika ktorému prebodol hrdlo tatársky šíp, keď ohlasoval vpád Tatárov). A počul som, že je tam perfektná pizzéria , názov však neviem. Údajne tam predávajú obrovskú pizzu.
centrum bolo fajn, len zima..boli sme tam v ramci Osviencimu.. namestie je obrovske a je tam aj hard-rock cafe.. ale len predajna triciek =D ale kam sa ozrat ti neporadim, my sme pili na hoteli.. poschodie len pre nas... Hotel Krakus Junior
Wawel a centrum, viac aj tak nestihnete. My sme večer skončili v Barbakane ( tesne za hradbami ) na skvelom koncerte. Bacha na popíjanie alkoholu mimo podnikov, policajti sú tam nepríjemní.
Bol som tam, veľmi sa mi páčilo, fakt. Podľa mňa je Krakov krajší ako Viedeň. Pred tým ako som tam bol som si myslel že sa mi tam určite nebude páčiť. Nemyslel som si že by v Poľsku boli také pekné mestá
Bola som tam so školou, už dosť dávno a chodili sme po nejakých pamiatkach a ptm sme išli do osvienčimu...to neznie ako ideálny plán na prázdniny..snáď som pomohla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@etelnair díky
@krampus Wawel vyzerá dobre