ja mam kramy!ty kokos jak ich ja neznasam nielenze ich mam nepravidelne ale boli to jak slak a tabletky maju kratku dobu posobenia a musim mat velku prestavku medzi nimi!!!!!ide ma urvat!!!skoro som sa dnes vysablila na lavicu co ma tak nadherne natiahlo
Nie si v tom sama, aj ja mám také problémy... Je to hrozný stav. Mne je niekedy až na odpadnutie. Aj ja prežívam 4-5 dní strašné peklo bolestí.
Ja odmietam užívať chemické tabletky (užijem ich keď sa to už naozaj nedá vydržať)
Mne pomáha tento cvik: Kľakni si a opri sa o päty. Čelom sa dotkni podlahy a ruky si polož na zem pozdĺž tela. Vydž v tejto polohe, kým nepocítiš úľavu.
no nemam pocit,ze by som bola naladova,ani sa hend nerozplacem ale vsimla som si,ze mi dako ztvrdli moje prsia(mini) a ma to boli ked idem po schodoch alebo bezim alebo ked chcem spat na bruchu a u gynekologa som nebola,sak matku slahne ked jej to poviem zase ze uz konecne chem ist tam......
Prežívam to isté....a teraz beriem hak, a stále mi je zle...ale o niečo menej. Proste je to tak, treba s tým žiť ináč tie otázky si počas tých najkrutejších chvíľ kladiem aj ja...ale žiaľ, nik mi neodpovie
5. mno...ale zistila som, ze to nepomaha, ked mas nadchu teraz nemozem uz vobec dychat nosom...ale diky za radu ked budem zdrava vyskusam ja mam kramy prave teraz...a meskali mi tri tyzdne....a teraz sa to neda vydrzat...nekedy mam pocit, ze sa mam coskoro natahnut do truhle a ist het....a ked ma to chyti v skole, abo nekde venku, tak by som sa najradsej pod zem prepadla...chalani patri vam moja ticha zavist
Ale veď to je blbosť, aby si vždy jeden týždeň v mesiaci pretrpela len preto, že si žena! Choď k lekárovi a on to vyrieši. Mama o tom predsa nemusí vedieť, no ak ju nechceš klamať, zájdi za svojim obvodným lekárom a ten ťa zaručene pošle ku gynekológovi. Tomu sa už mamina asi vzpierať nebude.
Gynekológ ťa prezrie, zistí, či tvoje problémy nespôsobuje nejaká vážnejšia diagnóza (aj cysta na maternici to totiž môže spôsobovať) a predpíše ti na to lieky. Len od teba záleží, či si necháš predpísať HAK alebo nie. Každopádne si však budeš môcť byť istá, že to nie je nič vážnejšie.
32. Nie je zač. Alebo, ešte pomáha jú teplé obklady. Pretože teplo zlepšuje krvný obeh a pôsobí upokojujúco na svaly, čo je dôležité pri prekrvení a zvýšenom svalnom napätí v oblasti panvy. A pi veľa teplého čaju, najlepšie ženský čaj.
mam rada tie babenky co ich trosku boli brusko a uz jajkaju alebo tie co tvrdia ze by boli radsej keby ich to trochu bolelo ako ked sa maju zakazdym vyhadzat...by som vam dopriala tu bolest co som ja zazivala...ked sa cela trasies od bolesti nohy ti trpnu nedokazes ani nic povedat proste totalne paralyzovana...aj na to je dobra antikoncepcia aby to zmiernilo bolesti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
chudatko som s tebou : disappointed:
Ja odmietam užívať chemické tabletky (užijem ich keď sa to už naozaj nedá vydržať)
Mne pomáha tento cvik: Kľakni si a opri sa o päty. Čelom sa dotkni podlahy a ruky si polož na zem pozdĺž tela. Vydž v tejto polohe, kým nepocítiš úľavu.
Tento cvik mi odporučil gynekológ a často pomáha.
a uz si rozmyslala nad antikoncepciou?
a inak bolesti som nemavala..
ale teraz hrozneeee.. mavam pocity akoby mi islo vytrhnut maternicu aj vajecniky..
ale viacere kamosky sa na to stazuju..
takze v tom nie si sama..
treba hodit aspon 2 ibalginy a to prejde.,
a tez byvate tak strasne naladove a nervozne ??? ci to len ja mam taky pocit ze sa menim na chlapa
a inak ked ti byva takto zle tak chod na gyndu nech ti predpise lieky,to pomaha.HAK je na taketo veci super
Gynekológ ťa prezrie, zistí, či tvoje problémy nespôsobuje nejaká vážnejšia diagnóza (aj cysta na maternici to totiž môže spôsobovať) a predpíše ti na to lieky. Len od teba záleží, či si necháš predpísať HAK alebo nie. Každopádne si však budeš môcť byť istá, že to nie je nič vážnejšie.