Akurát dnes som krasokorčulovanie nepozeral ale zvykol som to občas pozerať keď na to akurát natrafím - je to celkom zaujímavý druh umenia - ktorý si vyžaduje dosť veľa talentu a trpezlivosti. Ja by som osobne nikdy nič podobné nedokázal - moje nohy a korčule nech sa držia čo najďalej od seba pretože by to určite nedopadlo najlepšie
pluscenko sa vracia buduci rok..teda na sutaze...exhibicie robi, ved aj na SVK ide teraz byt
a s vitazom som spokojna, len ma trochu rozculilo Joubertovo umiestnenie...musim uznat, ze jeho volny jazda bola excelentna, ale povinnu dokaslal...a american mal dobre oboje, ten mal byt podla mna druhy
a verner zlyhal na plnej ciare...necakala som, ze bdue mat medailu, ale ze bude az v druhej desiatke bolo obrovske sklamanie
Noo ja som to poezrala.. a milujem krasokorculovanie.. tiito novy korculiari su super. ale tak jednoducho na legendy typu: Pluscenko, Jagudin, Sluckaya, Anisimova a Peiserat (neviem ako sa to pise)..abo aj Lobacevova a Averbuch.. proste nemaju.. teda aspom ja to tak vidiim
co sa tyka dnesnych volnych jazd muzov.. tak som fakt nevedela komu drzat palce.. ale tak najviac sa mi dnes pacil Joubert.. van der Perren a Buttle... aa co sa tyka Vernera.. no dojebal to, co uz..
a pozeral niekto vcera tanecne pary?? ja som videla len prve tri pary.. pak som zaspala.. a posledne tri pary.. ale co som videla, tak boli vybornii vsetci..
no jo no... pluscenko podla mna do toho športu doniesol niečo nové..a je vidno že sa ho baví a teší to čo robí... asi to nerobi len pre víťazstvo ale pre ten super pocit ktorý ma človek z toho športu ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A ten tretí - amík - mi strašne pripomína môjho spoužiaka
A škoda toho Vernera...to riadne posral...
Ale tak škoda Jouberta,mne sa páčil,Verner je mi strašne nesympatický a nemôžem si pomôcť, ale podľa mňa je Majstrom Európy len omylom..
a s vitazom som spokojna, len ma trochu rozculilo Joubertovo umiestnenie...musim uznat, ze jeho volny jazda bola excelentna, ale povinnu dokaslal...a american mal dobre oboje, ten mal byt podla mna druhy
a verner zlyhal na plnej ciare...necakala som, ze bdue mat medailu, ale ze bude az v druhej desiatke bolo obrovske sklamanie
co sa tyka dnesnych volnych jazd muzov.. tak som fakt nevedela komu drzat palce.. ale tak najviac sa mi dnes pacil Joubert.. van der Perren a Buttle... aa co sa tyka Vernera.. no dojebal to, co uz..
a pozeral niekto vcera tanecne pary?? ja som videla len prve tri pary.. pak som zaspala.. a posledne tri pary.. ale co som videla, tak boli vybornii vsetci..