Ak prechádzam z programu FIX na paušal... ako to zistím, že už mám paušál... a ako sa dá skontrolovať spotreba, iba tak, že si to budem kontrolovať alebo???
@deutschprinzessin ja mam taky pausal ze platim fakt len tolko kolko prevolam + poplatok na poste 40 centov hovor 12 centov a sms 6 centov a kontrolujem to tak ze kazdy mesiac ked mi konci platobne obdobie alebo ako to nazvat si pozrem trvania hovoru a kolko sms som poslal a potom to secko vymazem
Dakujem len ja teraz vobec neviem ma com som mala som fix a teraz mam podlaseba naj 3, kto to ma tiez? Vysvetlite mi prosim ked mi vcera prisla sms o predlzeni a ze dakuju za vernosy
@smajdalf prišla mi včera z tmobilu že váš program bol predlžený (alebo také niečo) a že ďakujú za doveru, včera mi aj dali nový telefon (ale nebola som to vybavovať osobne) fix mi končí 1.7. čiže až vtedy mi nabehne paušál?? a aké dáta?? ja viem, že sa pýtam jak primitiv ale povedz mi čo nemám robiť, aby som nepresiahla stanovenu sumu (dajakých 15€ mesačne)??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov