Kresťania poraďte: Môžem ísť na spoveď neoholený s hustým strniskom?
Totiž, už tri týždne som sa neholil a mám husté strnisko. Preto sa chcem spýtať či neviete, či je dovolené ísť na spoveď a omšu - neoholený. A poprípade, či to cirkev dovoľuje a aký má k tomu názor.
biblia, odsek 100, paragraf 300: vsetci neoholeni muzi a zeny nad 20 rokov, s iq pod hodnotou 20 budu nasledne podla mojzisovho zakona c. 500 exkomunikovani a zhoria v epkle. cirkev je vsak uvita, ak sa pridete v nedelu vyspovedat, a prispejete na stavbu noveho chramu
a ty nevies preco Jezisa ukrizovali? ved kvoli strnisku, co strnisku, to ti bol taky bradaty muz a vsetci to komplet odsudili, a odvtedy sa to zakazuje a cirkev to netoleruje, staci pozriet na papezov, kazde rano sa holia
toto vazne nie je sranda kamarat.. ako tu uz bolo spomenute cirkev neznasa zarastenych muzov a zeny.. nechces snad dopadnut ako zarasteny Jezis vsak?? este tam je 374.bozie prikazanie ze ak sa spovedas a niesi oholeny tak si s tebou bude moct farar robit co len chce..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Vidím, že aj ty máš strnisko bodlo by ťa oholiť Ale ďakujem vynikajúce povzbudil si ma.
Nie ste si pred bohom náhodou všetci rovní, nech vyzeráte akokoľvek? Nechápem náboženstvá.
Ani veriť v boha nemôžeš, jebo
Ja musím ísť na konfirmáciu (či komfirmáciu?) nedobrovoľne.
Jediné čo je na tom dobré sú tie prachy.
Neohoľ sa prosím!
Chlapi sú viac chlapmi so strniskom.