Dajú sa niekde zohnať na Slovensku ? Chcela som si ich objednať, ale všetko, čo som našla sú samé anglické (či americké či aké) stránky, a to je kvôli poštovnému tabu. Ak poznáte nejakú stránku, alebo obchod kde by sa dali zohnať prosím hoďte mi to sem. Ď
Akurát minulý týždeň som natrafila na recept s kriedou na farbenie pramienkov, tam odporúčali práve ten suchý pastel, čo spomína @corvuscorax alebo prinajhoršom obyčajnú farebnú kriedu... A to nájdeš najskôr v nejakých predajniach s výtvarnými pomôckami. (v BA - Koloria, Da Vinci...)
inak nevypadá to moc dobre a podľa mňa to aj farbí oblečenie, tá žena na videu je otrasná celá aká je, ale asi sa to niekomu tak páči. farbiť si vlasy kriedou alebo pastelom, fúha asi som fakt stará na tento portál
vyzerá to zaujímavo, ale už mám dosť zničené vlasy aj bez toho a bojím sa, že keby som si tou kriedou zafarbila vlasy, tak by som mala od vlasov farebné aj oblečenie, uteráky, posteľ, atď... to radšej nie
A je to obyčajný suchý pastel, aký sa predáva v umeleckých potrebách (presne tak balený, ako bolo vidno na začiatku videa), ako už bolo spomenuté vyššie. A mne sa páči ten záverečný efekt, len asi to nie je dvakrát praktické
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
....... keď ja sa tak rada čudujem
A je to obyčajný suchý pastel, aký sa predáva v umeleckých potrebách (presne tak balený, ako bolo vidno na začiatku videa), ako už bolo spomenuté vyššie. A mne sa páči ten záverečný efekt, len asi to nie je dvakrát praktické
na medenej je také špeci papierníctvo, majú tak aj všelijaké také art vecičky, tam isto zoženieš
ale i tak sa mi najviac páči posledná otázka...
Q: Do you have lipstick on your teeth?
takže na to nezabudni, keď sa budeš maľuuuvať
Hej, tá baba na videu je otrasná, len to bolo prvé video ktoré som našla, kde bolo ukázané ako vyzerajú tie kriedy