Fakt ma zaujíma, či sa to deje všade. Tak napríklad za posledný rok v nitre havarovala mi kamoška nezapásaná ako spolujazdec vyletela z okna asi 4 dni po zmaturovaní a je mŕtva, jedna známa v mojom veku si po hádke s priatelom rozrezala brucho od šušky po
u nes si nie som vedomá takých vecí... akože, havaria nie su kriminalita. ale okrem toho... zas takto, napr tuto vedla minule razia zhabala partiu pikerov v byte kusok odo mna... ale taketo veci ze lupeze vrazdy... ani nie
cojavim, za posledny rok tu jeden skocil z bytovky/vylupilibankuvovelkom/dobodali chalana nozom a inak asi ani nic moc. Ked to napisem takto vyzera to zle ale je to v rozhrani celeho roku tak asi to nei az take zle
akože to, že niekto nepripásaný havaruje alebo skočí z okna ( @feklus ) alebo sa rozreže, je kriminalita?
taaa, to som aj ja kriminalnik, kedze som pred par rokmi bojovala so psychickou chorobou a uz som aj havarovala.
mala by som sa zamysliet.
podla mna staci, ked zapnes televizne noviny a urobis si obraz. ale nejaky nestastny rok je tento novy, lebo vsetci dokolo mna su chori. a celkom vazne :ehm:
@7 Tak ale isla v aute s frajerom ktory siel prirychlo do ostrej zakruty a on vyviazol so skrabancami. A televizne noviny? To nieje moc objektívny sposob získavania informácii ...
zijem v bud najhorsej alebo druhej najhorsej casti mesta (nazory sa roznia) kusok od stanice kde bezne prepadavaju ludi spoluziak musel z bankomatu vybrat peniaze pod hrozbou... baby bezne riesia ze co sa im tuto v noci stalo
ked bol futbal chodili eliny oklukou a vsade policajti a take obrnene vozidla
v nedelu poobede po mne take marocke kurvy hodili flasu (nastastie plastovu a nastastie sa netrafili)
a dakedy na jesen sa tu strielalo
a tak si tu nazivam
kokso dost zle to znie ale neni to take zle...clovek si zvykne
@kaylee to kde zijes? och zlaty Stropkov kks ale aj tu sa par krat nieco udeje,hlavne ked pokemoni nevedia objasnit kradez alebo ublizenie na zdravi,ale ked chytia typkov co si prinesu grass tak su toho plne noviny ako sa vyznamenali..takze tak...
@10 To znie fakt hrozne. Ale tie obrnene vozidlá ma dostali. Aspoň sa máš za čo skryť, keď po vás strieľajú. @12 Asi tak. Zavreli mi kamoša, ktorý bol vietnamec, budhista, vegán, jednoducho najlepší človek. Robil to s vietnamským bratrancom a dvomi ďalšími vietnamcami a oni ich označili za organizovanú skupinu, čiže ich berú ako mafiu. Má 19, nič zlé nikdy nespravil a sedí v base ... Ale našli im dosť.
@basso v multikulti holandsku a kedze nemam rozpocet aby som zila v prevazne bielych stvrtiach tak zijem v takej multikulti a asi takto to vyzera v praxi
@15 Hej, mala pofiderné sklony k omamnym latkam. Podľa mňa zedla tabletky a necítila bolesť. Doma ju našla jej 15 rocna sestra a este zila. Ale uz sa nic nedalo spravit. Podla mna rodicia trochu podcenili situaciu.
na fb mam spravy len z michaloviec, a co si tak vsimam, najviac je havarii. sem tam nejaky bezdomovec podreze ineho bezdomovca ale inac je tu celkom klud. raz som pocul, ze nejake dievca neviem teraz ci znasilnili, okradli alebo pichli tu niekde v meste v podchode. a mne sa stalo, ze ma nejaky cigan prepadol a pytal si peniaze. bol som opity a nechcel som skoncit niekde v sanci podrezany, tak som mu z vrecka vytiahol asi 2 eura a siel som svojou cestou. ale tiez nechapem, kde sa asi o pol 3 nadranom zjavil ten clovek pri mne.
to ja na dedine zijem a keby seci vedeli co sa tu deje tak by mali dost nechcem to nejak rozpisovat pre istotu ale pred par rokmi bola aj vrazda medzitym dost vazne ublizenia na zdravi , bitky su snad na tyzdennom poriadku kradeze tak isto a este k tomu par sebevrazd a to nas tu je 3000
okrem jednej samovraždy, jednej vraždy, piatich napadnutí sú tu akurát problémy s tým, že ked sa ideš prejsť so psom, musíš ho celý čas držať na rukách aby si nepichol striekačku do labky. Dedina nie je tento rok aktívna...
Co ja viem, v Kosiciach sa nic strasne nedeje. Co poznam kriminalne pripady alebo pribehy ludia z okolia tak su skor na smiech a dobre sa na nich bavime, ziadne take psycho ako pises ty hore.
@kaylee ked si spomenula to maroko tak uz mi to aj dava zmysel,aj kamos mi o nich hovoril ze treba sa im vyhybat...ale kamos co byva v helmonde tak si velmi pochvaluje,vsade je kriminalita..vyhoda maleho mesta je ze kazdy kazdeho pozna,ak by aj niekto ublizil tak hned by to olutoval lebo by si ho dobralo hned par ludi
@basso no to su taki miestni cigani
ja som vo velkom meste esteze byvam pri takej obrovskej ceste lebo niekde v ulicke zapadnutej by ma uz vykradli ako spoluziakov a v noci by som tam sama asi tiez s takou sebadoverou nechodila
ale vyzera to tak ze idem na jesen do niecoho kulturnejsieho tak sa tesim
@basso nie to je ilegalne vsetky taketo zbrane su ilegalne. jedine co by som mohla mat je noz s maximalne tak dlhou cepelou ako je moja dlan ale musi byt tupy uz neviem podla akych parametrov ale ja chodim vsade na bicykli v noci to je ovela bezpecnejsie
@basso takto marokanci sa vyskytuju len v mnoznom cisle to ked ich bude 5 si mozem slzak strcit ale fakt neni to take zle (plus ja nie som velmi zosrata osoba z takychto veci) v noci chodim len tam kde to poznam a kde su ludia/svetla a idem najrychlejsie ako sa da ale nechavam si silu na zrychlenie keby daco mam to uz dobre vymakane
Tie prve dva priklady radis ku kriminalite? To bolo ich osobne zlyhanie.. Ja si davam pas aj vzadu...
A hej stava sa to, cigani nemaju penoaze , tak prepadavaju ludi..
@makovienka "..Studentku VŠ cestou z Luny(discoklub) uniesli a viac sa nenašla." - ako sa vie, že ju uniesli ? oje to odkial je info, a je to isté?
ale inak nitra :ble:
myslím že len minulý týždeň tu jeden exmanžel chcel zabiť exmanželku(nepodarilo sa mu to) a potom sám seba zastrelil.... potom tu boli nejakí típci čo zneužili babu a nakoniec ju zabili... to sa stalo len na našom sídlisku niekoľko metrov od môjho paneláku, o iných sídliskách ani nehovorím
@35 u nás minulý rok chlap zabil svoje dieťa, seba a chcel zabiť aj svoju ženu, ale ona to prežila. z minulosti si pamätám na to ako chlap vyhodil dve svoje deti von oknom a zomreli,
a v našom činžiaku nejaký chlap vyhodil svoju priateľku von oknom, keď tam došli policajti zistili že dealuje drogy.
a minulý rok neviem, mňa ešte zasiahla samovražda mladej baby čo si ľahla na koľajnice, ale to nie je kriminalita. tej tu je, ale z môjho pohľadu dosť, tiež z minulosti také správy že chlap zabil chlapa pred cukrárňou a podobne..
Ber to tak ze kriminalita tu vzdy bola aj bude, ale to co si ty popisala je skor nieco ako nestastie alebo tragedie...vo svete musi byt rovnovaha, je nas na nom vela takze statisticky si na tom mozno ze este dobre...ja zijem momentalne v NY takze nebudem tu o kriminalite vela pisat, snad kazdemu docvakne...
no u náš až take niečo sa nepreferuje, ale sme mraveništ pikérov (upper class) a fúkačov toulénu (väčšina) LPčka sú pravidelné, úchylákov je tiež hojne...
a len takto, nechcem mysleť na negativno
@makovienka ta znama v tvojom veku o kerej si pisala nema meno na M? a netancovala v ladylicious?
a tych studentiek bolo viac co uniesli @oiquell mozno tak 5 rokov dozadu, teraz na chrenovej uz moc nackov nenajdes
neviem vobec o ziadnych podobnych pripaoch a to byvam v meste s takymi ludmi, ze ani nekomentujem
a milionkrat som sama isla v noci domov, neviem kolkokrat ma z toho sledovali a raz ma chceli uniest, ale netrufli si a rozmyslam skor nad tym, ze ja by som tu najradsej neviem kolko ludi zbila aj zabila, cize prispejem k tym pripadom trosku v buducnosti mozno
@feklus lebo som videla chlapa, co vyzeral jak nafetovany este 2km od bydliska a jak som isla domov, pozeram, ze ide mojim smerom len oproti a ze to je ten isty a kled som to otocila, otocil to tiez, strasne nenapadne a raz takto isli nejaki piati chalani a vykrikovali daco vkuse, to by som nemala sancu a to s tym unosom bolo tak, ze zo zufalstva som sadla znamym mojich znamych do auta a presli sidlisko kde byvam a chceli ist uplne to ineho mesta, tak som im znadala a hned to stocili ku mne domov tak nie je to cisto pravy unos, ale tak...
@makovienka a na birdzi sa akože dostaneš k objektívnym informáciám? ehm, stále sa mi nezdá, že človek, ktorý šiel rýchlo do zákruty je kriminálnik. zabil pri tom svoju frajerku? no, to je skôr nešťastník ...
@lenuska175 no to radšej fakt zatvorte okná pri hádkach.
ale čítam si tie komenty a hovorím si, fúúú, čo mám klapky na očiach? ja som nikdy takéto niečo nevidela, nezažila, ovšem, že tieto veci registrujem, ale fakt len ako správy z médií. poprípade boli ešte celkom vtipné kedysi storky mojich stokarskych pankačskych parťákov, ale šak to je strašne dávno...
nedávno bola strašne riešená jedna prešovská kauza, čo nejaké sfetované deti strašne zbili nejakého dedka v autobuse a nikto sa ho nezastal, všetci sa pozerali. to by bola zaujímavá otázka, ako by ste sa vy postavili k zločinu, kebyže ho vidíte na vlastné oči a máte nejakú možnosť zasiahnuť.
samozrejme, komenty pod článkom samé hrdinstvá, ako by to oni tak nenechali a dedovi pomohli... asi všetci supermani boli v tom čase doma za kompom a pridávali iné duchaplné príspevky na FB...
aaa, ináč teraz som si spomenula na jeden zločin, čo sa stal.
proste chalanisko vylúpil dve banky. mladý, nikdy by ste to naň nepovedali. dokonca mu mala vyjsť kniha na pokračovanie v nejakom slovenskom vydavateľstve. bol aj birdzák a dosť často blogoval. táto skutočnosť mnou otriasla, vobec som to nečakala. a hlavne jeho frajerka bola moja najlepšia kamoška zo ZŠ. proste, človeku keď prepne v hlave, je schopný čohokoľvek, toto je priamy dôkaz. :/
ach jaj... velmi rada by spms a sarkasticky vyžila na @49 čosik o tom že take retrospektivy k prvemu stupňu zakladnej školy som dlho nevidela, ale žial, obe dievčiny ma majú zablokovanu tak ake kolvek "zastatie" i ked velmi nepriame, nepripada do uvahy
@momoglamorous ale prosím ťa nevyhováraj sa, vidno, že to vyšlo z tvojej hlavy lebo je to tak infantilná sprostosť, že som na to ani nechcela reagovať...
@glamorous jasne...dobre si to pamatas a aj vuem,kto to bol ale nebudem tagovat a pokual si pzmatam aj za kurvu ta oznacili to nech tu vklude ludia pisu,ze som sprosta,aj tak ma v zivote zrejme nebudu poznat osobne,aby zistili aka som,lebo ja s nimi nikdy nechcem mat nic spolocne @feklus hej su to pice,esteze som chlap 8)
si pozrite štatistiky ministerstva spravodlivosti aj vnútra. (jak sú )
proste to, že máš v okolí tak veľa takýchto prípadov neznamená, že je v tvojom meste vysoká kriminalita.
rovnako ako to, že prezentujú v telke samé vraždy neznamená, že je u nás veľa vrážd. oveľa viac je majetkovej kriminality, no to ľudí nebaví sledovať, tak jasné, že dajú do telky vraždy :letim:
hahaha no lebo uroven lvl slovenska policia xD
neviem o okolie sa moc nezaujimam a ako ja zlotu nerobim ( ) ale par krat ked som spravila sa to dako vtipne vyvinulo s tymi nasimi policajtmi a.k.a. sme trosku odviazene v meste vyliezli na strechu auta, skakali po nom robili picoviny a nic... a inu noc zas kamaratka z nervov kopla do rozvodej skrine kkt a dosli 4 policajne auta este aj zo psom ironia WATAFAK nechapala som
@glamorous
mam 16 rokov robim picoviny nie je to vo vychove no holt som v puberte vela ludi porobilo vela picovin aj horsich sa tvaris ako dieta svate .. mozno si ( asi nie ked my prajes zle veci) ale klud pozri kamo ber to pozitivne, karma existuje... sama si sracky produkujem a sama sa v nich aj utopim ( nie neutopim lebo svoje spravanie regulujem )
@levik11 teba to vzrušuje či prečo každý tvoj príspevok voči mne nie je o ničom inom? či si si dlho nevrzla a si z toho frustrovaná? kľudne ti spravím sexporadňu cez TS
@georg21 až si raz zarobíš na auto a uvidíš dáke piče jak ti po ňom skáču môžme sa na túto tému porozprávať...
@glamorous nehovorím, že je nesprávne niekomu povedať, že ničiť cudzí majetok je nesprávne
Reagoval som iba na to, akým spôsobom na to druhých upozorňuješ...
@pinkhero nebudem sa tu s tebou baviť o hodnote peňazí, lebo ty to sama pochopíš keď budeš robiť 12 hodín denne za 2e na hodinu aby si si vôbec mohla kúpiť handry a nieto ešte auto....ničiť cudzí majetok nie je nič pubertálne ale prijebané. svedčí to fakt jedine o tom, že rodičia niekde spravili chybu, keď si natoľko chorá, že si nielenže neuvedomuješ, že auto nie je lacná záležitosť, ale sa týmto ešte chváliš....
@bitter sak jou ty vole ja som si toho vedoma uprimne byt majitelom tak nas asi v sekunde roztrham v zuboch a roznesem na kopytach
ale tot bol ojedinely pripad nicenia sukromneho vlastnictva.. ako takeho... padajuceho na jednu osobu... xD
nerobim zlotu ludom ktory si to nezasluzia aka nicim majetky na ktore si niekto tazko zarobil az na par vynimiek (vid) mam voci takymto veciam respekt xc)
ja radsej nicim veci suvisiace zo systemom budovy a zriadenia nimi zaplavane a smrdiace po trapnej systemovej fraske
@glamorous Prečo máš pocit, že ľudia na teba musia reagovať len ak ich nejako "zaujímaš"?
Len som ti napísal čo si aj sama uvedomuješ, že je dôležité ako robíš veci...
@glamorous tebe jebe ty co ma sudis ?
vypravas jak keby som to orbila kazdy den cely den to je prijebanost
pubertalnost je porobit par picovin a uvedomit si hranice a dat si pokoj keby si nebola premudrela zaslepena trupka tak by si si ten moj nadhlad mozno aj uvedomila ..
watafak preco tu rozpravas o chorobe? podla seba sudim teba mas snad nejaky problem zlato?
lebo ocividne ty nadhlad nemas ziadny, neber sa tak vazne rly
To skôr nie je ani kriminalita ale aj osobné nešťastia ... Mne minulý rok zomrela kamarátka pri tej autonehode v autobuse čo tie študentky z Oravy naspäť do Trnavy z výletu išli. Ale kriminalitu si všimam a nič sa s tým nedeje. Drogový díler u mňa vo vchode na ktorého už xy ľudí volalo políciu a nikto s tým nič nerobí... Krádeže, bitky, domáce týranie... Nešťastné obdobie, nešťastný svet
u nas nic...ticho...
je tu jeden clovek co kradne auta ale nie u nas..vie sa o tom a nikto stim nevie nic spravit...
inak iba drogy vo velkom ale narkomani su vacsinou ok.robia problemy iba sebe a svojim rodinam.
mne osobne sa nikdy nestalo ze mi nieco zmizlo alebo ze by ma niekto napadol ak som mu nedal dovod...
@glamorous na teba tiez palti @90 nic ti nikdy nestoji z apovsimnutie, ale pritom na vsetko reagujes, ani co sa ta netyka, takze ti to urcite uverime, aky mas nadhlad a btw, od ludi, co ta poznaju povedali, ze si pica, takze si vrav, jak som blba a neviem co, ty si sa nikdy nebavila s ludmi, co ma osobne dobre poznaju a ani nebudes...a to s tou kurvou suvisi s tvojimi vylevami zzenstilimi, fakt si pichni aj testak obcas a budes v pohode a raz tu niekto napisal, ze vdaka birdzu tu kazdy vie o tvojom sexualnom zivote, tak aj k tomu sa to vztahuje
@momoglamorous njn veľa ľudí čo ma soobne pozná je na birdzi ježiš ty už fakt nevieš čoho sa máš chytiť, že? nabudpce tak netrep do klávesnice lebo ti nie je rozumieť a zmier sa s tým, že nie si riť sveta, ahoj :letim:
Žijem v mensiom meste...
Raz som bol svedok ako auto zrazilo dievca (co ale neni kriminalita), neviem ci prežila...
Potom sa tu stala vražda. Vrah dostal tuším 6 alebo 7 rokov.
Potom lúpež. Lúpežník dostal tuším 15 rokov.
No také to prave slovensko s tými trestami
A potom ešte 2 lúpeže ktorých lupeznikov doteraz nechytili... A raz tu prepadli zenu....
Drogy su na dennom poriadku aj na základných školách...
Mne na tom nič divne nepríde normálne mesto podľa mňa... Ak si vezmes Los Angeles tam e k rroku 2014 v priemere 7 vrážd za hodinu.... To je kriminalita a nie toto..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
107 komentov
Čo sa týka kriminality, tak poznám aj ja pár prípadov. Ale aj to sú ojedinelé prípady.
Ak ťa to zaujíma, ako je to na SVK s kriminalitou, tak si pozri výročné správy Poliecajného Zboru SR. Určite je aj história.
taaa, to som aj ja kriminalnik, kedze som pred par rokmi bojovala so psychickou chorobou a uz som aj havarovala.
mala by som sa zamysliet.
podla mna staci, ked zapnes televizne noviny a urobis si obraz. ale nejaky nestastny rok je tento novy, lebo vsetci dokolo mna su chori. a celkom vazne :ehm:
ked bol futbal chodili eliny oklukou a vsade policajti a take obrnene vozidla
v nedelu poobede po mne take marocke kurvy hodili flasu (nastastie plastovu a nastastie sa netrafili)
a dakedy na jesen sa tu strielalo
a tak si tu nazivam
kokso dost zle to znie ale neni to take zle...clovek si zvykne
@12 Asi tak. Zavreli mi kamoša, ktorý bol vietnamec, budhista, vegán, jednoducho najlepší človek. Robil to s vietnamským bratrancom a dvomi ďalšími vietnamcami a oni ich označili za organizovanú skupinu, čiže ich berú ako mafiu. Má 19, nič zlé nikdy nespravil a sedí v base ... Ale našli im dosť.
ja som vo velkom meste esteze byvam pri takej obrovskej ceste lebo niekde v ulicke zapadnutej by ma uz vykradli ako spoluziakov a v noci by som tam sama asi tiez s takou sebadoverou nechodila
ale vyzera to tak ze idem na jesen do niecoho kulturnejsieho tak sa tesim
A hej stava sa to, cigani nemaju penoaze , tak prepadavaju ludi..
ale inak nitra :ble:
a v našom činžiaku nejaký chlap vyhodil svoju priateľku von oknom, keď tam došli policajti zistili že dealuje drogy.
a minulý rok neviem, mňa ešte zasiahla samovražda mladej baby čo si ľahla na koľajnice, ale to nie je kriminalita. tej tu je, ale z môjho pohľadu dosť, tiež z minulosti také správy že chlap zabil chlapa pred cukrárňou a podobne..
a len takto, nechcem mysleť na negativno
@makovienka ta znama v tvojom veku o kerej si pisala nema meno na M? a netancovala v ladylicious?
a tych studentiek bolo viac co uniesli
@oiquell mozno tak 5 rokov dozadu, teraz na chrenovej uz moc nackov nenajdes
a milionkrat som sama isla v noci domov, neviem kolkokrat ma z toho sledovali a raz ma chceli uniest, ale netrufli si a rozmyslam skor nad tym, ze ja by som tu najradsej neviem kolko ludi zbila aj zabila, cize prispejem k tym pripadom trosku v buducnosti mozno
v NY študujes alebo pracujes?
@lenuska175 no to radšej fakt zatvorte okná pri hádkach.
ale čítam si tie komenty a hovorím si, fúúú, čo mám klapky na očiach? ja som nikdy takéto niečo nevidela, nezažila, ovšem, že tieto veci registrujem, ale fakt len ako správy z médií. poprípade boli ešte celkom vtipné kedysi storky mojich stokarskych pankačskych parťákov, ale šak to je strašne dávno...
nedávno bola strašne riešená jedna prešovská kauza, čo nejaké sfetované deti strašne zbili nejakého dedka v autobuse a nikto sa ho nezastal, všetci sa pozerali. to by bola zaujímavá otázka, ako by ste sa vy postavili k zločinu, kebyže ho vidíte na vlastné oči a máte nejakú možnosť zasiahnuť.
samozrejme, komenty pod článkom samé hrdinstvá, ako by to oni tak nenechali a dedovi pomohli... asi všetci supermani boli v tom čase doma za kompom a pridávali iné duchaplné príspevky na FB...
proste chalanisko vylúpil dve banky. mladý, nikdy by ste to naň nepovedali. dokonca mu mala vyjsť kniha na pokračovanie v nejakom slovenskom vydavateľstve. bol aj birdzák a dosť často blogoval. táto skutočnosť mnou otriasla, vobec som to nečakala. a hlavne jeho frajerka bola moja najlepšia kamoška zo ZŠ. proste, človeku keď prepne v hlave, je schopný čohokoľvek, toto je priamy dôkaz. :/
@feklus hej su to pice,esteze som chlap 8)
proste to, že máš v okolí tak veľa takýchto prípadov neznamená, že je v tvojom meste vysoká kriminalita.
rovnako ako to, že prezentujú v telke samé vraždy neznamená, že je u nás veľa vrážd. oveľa viac je majetkovej kriminality, no to ľudí nebaví sledovať, tak jasné, že dajú do telky vraždy :letim:
Tu kde som som sa so žiadnou nestretol, zatiaľ
neviem o okolie sa moc nezaujimam a ako ja zlotu nerobim ( ) ale par krat ked som spravila sa to dako vtipne vyvinulo s tymi nasimi policajtmi a.k.a. sme trosku odviazene v meste vyliezli na strechu auta, skakali po nom robili picoviny a nic... a inu noc zas kamaratka z nervov kopla do rozvodej skrine kkt a dosli 4 policajne auta este aj zo psom ironia WATAFAK nechapala som
xixi
mam 16 rokov robim picoviny nie je to vo vychove no holt som v puberte vela ludi porobilo vela picovin aj horsich sa tvaris ako dieta svate .. mozno si ( asi nie ked my prajes zle veci) ale klud pozri kamo ber to pozitivne, karma existuje... sama si sracky produkujem a sama sa v nich aj utopim ( nie neutopim lebo svoje spravanie regulujem )
No byť ja majiteľ auta, tak vám poskáčem po hlavách ja !!!!!!
@georg21 až si raz zarobíš na auto a uvidíš dáke piče jak ti po ňom skáču môžme sa na túto tému porozprávať...
Reagoval som iba na to, akým spôsobom na to druhých upozorňuješ...
Akože ja nechcem byť zlý, ale sama musíš uznať že vám dobre jebe ja som v 16 bol zlatý chlapec
ale tot bol ojedinely pripad nicenia sukromneho vlastnictva.. ako takeho... padajuceho na jednu osobu... xD
nerobim zlotu ludom ktory si to nezasluzia aka nicim majetky na ktore si niekto tazko zarobil az na par vynimiek (vid) mam voci takymto veciam respekt xc)
ja radsej nicim veci suvisiace zo systemom budovy a zriadenia nimi zaplavane a smrdiace po trapnej systemovej fraske
Len som ti napísal čo si aj sama uvedomuješ, že je dôležité ako robíš veci...
vypravas jak keby som to orbila kazdy den cely den to je prijebanost
pubertalnost je porobit par picovin a uvedomit si hranice a dat si pokoj keby si nebola premudrela zaslepena trupka tak by si si ten moj nadhlad mozno aj uvedomila ..
watafak preco tu rozpravas o chorobe? podla seba sudim teba mas snad nejaky problem zlato?
lebo ocividne ty nadhlad nemas ziadny, neber sa tak vazne rly
je tu jeden clovek co kradne auta ale nie u nas..vie sa o tom a nikto stim nevie nic spravit...
inak iba drogy vo velkom ale narkomani su vacsinou ok.robia problemy iba sebe a svojim rodinam.
mne osobne sa nikdy nestalo ze mi nieco zmizlo alebo ze by ma niekto napadol ak som mu nedal dovod...
Nadych, a hlboky vydych si pekne,mudre dievca neries blbosti
Ja s tebou plne suhlasim , ale mam strach to povedat nahlas bojim bojim ona zla, ona zla
a kde sa zlomi v pase ? inak minule som ti chcel pochvalit bundu , ale mi neodoslalo koment tak som sa nato vyjebal
jeej, dakujem nevadi
Ja len ze tam kde je najhrubsia nz
Raz som bol svedok ako auto zrazilo dievca (co ale neni kriminalita), neviem ci prežila...
Potom sa tu stala vražda. Vrah dostal tuším 6 alebo 7 rokov.
Potom lúpež. Lúpežník dostal tuším 15 rokov.
No také to prave slovensko s tými trestami
A potom ešte 2 lúpeže ktorých lupeznikov doteraz nechytili... A raz tu prepadli zenu....
Drogy su na dennom poriadku aj na základných školách...
Mne na tom nič divne nepríde normálne mesto podľa mňa... Ak si vezmes Los Angeles tam e k rroku 2014 v priemere 7 vrážd za hodinu.... To je kriminalita a nie toto..