Dívate to niekto? Sú tri druhy- NY, MIAMI a LAS VEGAS... mna najviac bavi to vegas, je to pecka a brutálne sa mi ráta, ako tam dopodrobna ukážu ludské telo a to ako došlo k vražde...
Typek, tento je úplne iný... hej riešia sa tam vraždy a tak, ale proste.. to som este nevidela, že by v dákom seriáli ukázali ako gulka prestreli pluca a koluje celym telom a skonči v prste na nohe... proste ina pecka, ak taky poznas, daj vedieť
ja to tiez rada pozeram....a lubi sa mi to, co si spominala...to s tou gulkou, ze prejde celym telom...its very good...a mne sa lubia vsetky tri verzie...lepsie ako pozerat nejake trapne ,,zabavne relacie,,...
Mne sa prave Miami paci najviac neviempreco... ale vsetky su super podla mna. Ved vo vecsine kriminalok sa riesi jediny pripad a v poslednej sekunde hlavny detektiv zachrani svet... to je trapne. ale toto je konecne nieco ine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ako druhe Miami, to sa mi vôbec nepacilo, ani napaci a po vzhliadnuti NY je moja jednotka.