taakze. ako to chodi... nova skola novy ludia. chalan je druhak /ja som prvacka/ pridala som si ho do priatelov na FB. zacali sme si pisat a tak presiel den a stale si mame o com pisat no on mi zrazu napise . ako mam na to zareagovat aby som ho neura
@ivka13 mozno je hanblivy ako ja. ja by som to tiez skorej povedal cez fb ako v realy. Ale vermi, že za to, že chalan sa hanbí a napíše ti na fb, tak to môže byť o dosť lepší chalan ako nejaký sebavedomá chuj.
Ja by som tomu dal šancu. Mne keby napíše baba ktorá sa mi lúbi, aj kebyze ju poznam den ze chce so mnou nieco, tak hned berem
mám 15 a rovnako ako ty som na sš, v novom kolektíve a nadväzujem nové vzťahy .. ale keby som niečo také mala riešiť spôsobom ako ty, asi by som si pripadala dosť trápne, prepáč.
no tak sa stretnite v skole a porozpravajte sa normalne, ved nemusite bic riesit este ked nechces. ak sa s tebou nebude chcet stretnut v reali tak sa na neho vyser
1. vadí ti to? tak mu napíš že ti to vadí
2. napíš mu aj ty pusinky a ked ti je to trapne tak mu ani nepiš
3. pokecajte si v škole a nie len cez fejsbučik kks
inak aj ja som mala otázku ako @1 ľudia v takom stredoveku museli mať podľa vašich dnešných problémov fakt nudný život
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
dufam ze nestratime kontakt
Ja by som tomu dal šancu. Mne keby napíše baba ktorá sa mi lúbi, aj kebyze ju poznam den ze chce so mnou nieco, tak hned berem
fakt ako nehajte si taketo blbe reci
všetci chlapi sú svine, feminism ftw!!!!
zajtra sa s nim mam stretnut ale ked mu dovtedy neodpisem to bude divne
to fakt je už tento svet celý skazený
Vidíš tú lásku?
Na oplátku chcem blowjob!
2. napíš mu aj ty pusinky a ked ti je to trapne tak mu ani nepiš
3. pokecajte si v škole a nie len cez fejsbučik kks
inak aj ja som mala otázku ako @1 ľudia v takom stredoveku museli mať podľa vašich dnešných problémov fakt nudný život
a to vtedy flirtovali a spoznávali sa celkom inak
ine by bolo keby ta stretne na chodbe a da ti pusu to by som mozno pochopila co riesis, ale takto fakt nechapem
-- Na mňa by toto zabralo