Pesničiek ako Kristína: Horehronie a podobných lambado-idných pesničiek mám už PO KRK (a možno aj vyššie). Radšej si vypočujem MACEJKO, MACEJKO, ale v normalnej ludovej verzii, nie v tej od MORHOTRONIC-u!
Horehronie od Kristíny bolo fajn, keď som to počula 10 krát. Po dvadsiaty raz som si povedala no čo, ale keď náhodou počujem rádio... Vždy to tam hrajú... fuj!
čím ďalej tým viac nemusím slovenskú hudbu. tú čo sa hráva v rádiách. obľubujem tú festivalovú a + Elán. A toho Macejka som našťastie ešte nemala tú česť počuť
to je úplne zlá pesnička a nikto ma to nenúti síce počúvať, ale keď to hrajú v kaviarni alebo niekde na verejnosti tak nemám na výber.. strašné nervy chytám keď počujem tieto rádiovky ktoré sú v top hitparáde európy2...
@lenuska175 nuž o tom, že je to údajne prebraté som čítal aj ja na jednom článku na azete, ktorý vzápätí aj hneď zmizol... ale poviem k tomu asi len toľko, že na svete existujú miliardy pesničiek, ktoré nepoznáme a nikdy sme ani v živote nepočuli a asi ani nebudeme... takže je to dosť veľká somarina chytať sa za nejaké slovíčko, čo niekto napíše alebo povie, že to a to je prebraté a podobne... keby každý umelec, ktorý tvorí piesne mal poznať všetky melódie každej jednej piesne na svete, tak si môžeš byť istá, že v živote by už sa nikto neodvážil nič vytvoriť mnoho pesničiek, ktoré aj poznáme sa podobajú na seba, majú podobné prvky a miestami až identické a čo? veď to je úplne normálne a bežné...tomu sa nikto nevyhne
Co sa rozculujete keby ste tu pesnicku poculi prvy krat a nevideli k tomu scenu aka bola na STV tak by sa vam viacej popacovala. Dokonca u nas regionalnom radiu to bolo dlho velkou hitovicou.
Kristína ako speváčka mala svoju prvú pesničku Vráť mi tie hviezdy.Nie to nie je len pocit že tá pesnička tu už raz bola,ona tu naozaj už bola a hrali ju AŽ na Music Box(čo je cool stanica kde hrajú všetko čo nechcú hrať inde).
Za ďalšie,ak som dobre informovaná,do Eurovízie sa môže prihlásiť interpret len s pesničkou ktorá ešte nebola hratá v žiadnom rádiu a pod.,lenže,ja som tú pesničku počula už predtým než prišla Kika do Eurovízie......
....a keby aj rovno bola aj táto prebratá,nečudovala by som sa.Ale má najväčšiu šancu uspieť (aj podľa toho aký žáner vyhrával po minulé roky celosvetovo) z ponúkaných pesničiek v Eurovízii,je chytľavá,rytmická a najmenej trápna spomedzi (niektorých) ostatných ktorí sú tam vybratí do slovenského finále.
..počula som ju dobrovoľne raz, keď som náhodou zapla TV po mesiaci.. a toť na jednotke Kristínka spieva a pod tónom striedavo s nad tónom, i sa trafila, keď sa pošťastilo.. a ja že to o tomto stále rozprávajú aká skvelá pieseň?
no čo očividne sa len potvrdzuje, že radovému slovenskému poslucháčovi stačí rádio hit, čo sa ho ale nabaží po 8-10 krát vypočutia, v lepšom prípade na 12ty keď ho v úžasnom najpočúvanejšom rádio zahrajú opäť a zase. juch
Ja osobne som svoje obľúbené piesne počula už aj 20krát po sebe (v niektorých osobnostných chvíľkach .. a no problém zapínam po dvadsiaty prvý.
@qirqi hej to som ešte zabudla k svojmu monológu! presne!
Dievča spieva blbě!
tak...ja som najskôr počula v rádiu a tam to muselo byť ale sakramentsky upravené,lebo to boli proste čisté tóny....ale naživo v telke....no dosť blbé to bolo podľa mňa...jej skákal hlas ako 14 ročnému chlapcovi....a keď mala ťahať do výšky..tak neťahala......! presne presne.Dohovorila som
Nepáči sa mi, zremixovaná verzia už vôbec nie, nápadne sa tá pieseň podobá na tú od Ruslany- len jej chýbajú vlky, na Slovensku sa nájdu oveľa oveľa oveľa lepšie skladby, s ktorými by sme sa mohli prezentovať a blablabla. No ako som mala (nanešťastie) možnosť zhliadnuť a pretrpieť, v porovnaní so všetkýmii tými vecami z tohtoročnej Eurovízie (iné som nevidela) je počúvateľná.
Mám kamaráta ktorý má taký istý názor ako ty...priznám sa že medzi slovenskými kapelami mám rada tak dve...zahraničná muzika sa mi lepšie počúva...Ale máš pravdu,dnes je to v pope všetko na jedno kopyto
spočiatku sa mi tá pieseň celkom páčila, ale potom keď je hrali v každom rádiu 8krát denne som ju začal nenávidieť..... a vrchol bol, keď som prišiel domov, sestra si práve vytlačila text a začala sa ju učiť spievať...
A ako? Snáď neodídem z kaviarne a nenechám čerstvú kávu len tak, keď naladia stanicu s týmto brakom. Alebo v obchoďáku keď ju hrajú? Im vytrhám dráty od rádia alebo čo?
ja slovenskú produkciu celkovo nemusím. Desmod úplne neznášam a ostatné homosexuálne kapely nemusím takže, Horehronie bolo fajn, keď som to počula párkrát. teraz mi z toho padajú vlasy.. ale to je tak zo všetkým. nepočúvaj rádio a nekukaj eurosong a myslím, že ujma na tvojom duševnom zdraví ti nehrozí
Ani len raz som to nepočul; buď som tak nehorázne mainstreamovo nevzdelaný a je to dobre, alebo som tak nehorázne mainstreamovo nevzdelaný a je to zle.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
volajú sa čwarga horehronská, ich MC spieva o slaninke a hrajú reggae
Btw. toto je diskusia o jej nekvalite, takže kto ti káže čítať to?
pokazde diskusiu ze nemate piesen horehrone radi....
Fake
@chiflada nic si z toho nerob ja tiez netusimo co ide
a ani nechcem:p
Za ďalšie,ak som dobre informovaná,do Eurovízie sa môže prihlásiť interpret len s pesničkou ktorá ešte nebola hratá v žiadnom rádiu a pod.,lenže,ja som tú pesničku počula už predtým než prišla Kika do Eurovízie......
....a keby aj rovno bola aj táto prebratá,nečudovala by som sa.Ale má najväčšiu šancu uspieť (aj podľa toho aký žáner vyhrával po minulé roky celosvetovo) z ponúkaných pesničiek v Eurovízii,je chytľavá,rytmická a najmenej trápna spomedzi (niektorých) ostatných ktorí sú tam vybratí do slovenského finále.
no čo očividne sa len potvrdzuje, že radovému slovenskému poslucháčovi stačí rádio hit, čo sa ho ale nabaží po 8-10 krát vypočutia, v lepšom prípade na 12ty keď ho v úžasnom najpočúvanejšom rádio zahrajú opäť a zase. juch
Ja osobne som svoje obľúbené piesne počula už aj 20krát po sebe (v niektorých osobnostných chvíľkach .. a no problém zapínam po dvadsiaty prvý.
Dievča spieva blbě!
tak...ja som najskôr počula v rádiu a tam to muselo byť ale sakramentsky upravené,lebo to boli proste čisté tóny....ale naživo v telke....no dosť blbé to bolo podľa mňa...jej skákal hlas ako 14 ročnému chlapcovi....a keď mala ťahať do výšky..tak neťahala......! presne presne.Dohovorila som
najkrajšie suky sú na horehroní a
najkrajšie kurvy v žilinskom kraji
A ako? Snáď neodídem z kaviarne a nenechám čerstvú kávu len tak, keď naladia stanicu s týmto brakom. Alebo v obchoďáku keď ju hrajú? Im vytrhám dráty od rádia alebo čo?
A mimochodom:
1:34
Posolstvo?
@flascha treba zapchat usi
@eraser podľa štatistík častejšie, keď nechce