len som sa pozrela na nadpis a už mi bolo jasné.. "ach, zase?" skús dať šikmo to písmo a tá zelenina nejak moc vytŕča z tej tašky.. vieš, je to proti zákonom fyziky aby to takto bolo.. ale každopádne je to lepšie, ako všetky tie logá predtým... good luck!
nooo nic moc preco si to nedas spravit nejakemu grafikovi? ved je to cele zle, moc zlozite, to ovocie ti trci z toho sacika, je to divne aj velkostou oproti tej bagete a proste hroza no
medzi kolážou a logom je pomerne dosť veľký rozdiel. keď už sa riadiš mojou radou, tak sa ňou aspoň skús riadiť celou, bol tam bod "spraviť z toho grafiku, niečo na pomedzí medzi pôvodnou vecou a abstraktným grafickým tvarom".
nechcem byť zlý, ale ty chlapče máš nulové estetické cítenie a taktiež slovo sebakritika ti zjavne nič nevraví keďže sem furt vešiaš jednu príšernosť za druhou
Je to úpne nanič to písmo malo byť šikmo,a tá zelenina vyzerá ako keby k tomu ani nepatrila.A o tej taške radšej pomlčím Takže zhrniem to jedným slovom prerobiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Aj ja by som písmo dala podľa tašky inak to vyzerá dosť nesúmerne. Názov lepší. V akom programe si to robil?
are you serious?
skoro som zo stoličky padol.
Daj to už profesionálom. Logo je veľmi dôležitá vec, ktorá by sa nemala podceniť
medzi kolážou a logom je pomerne dosť veľký rozdiel. keď už sa riadiš mojou radou, tak sa ňou aspoň skús riadiť celou, bol tam bod "spraviť z toho grafiku, niečo na pomedzí medzi pôvodnou vecou a abstraktným grafickým tvarom".
to si robíš srandu ? XD...