@someonecrazy jéééj, peknuškavé, niečo dosť podobné (layoutom a tvarmi) som sa kedysi pokúsil spraviť ja, ale vyzeralo to omnoho horšie lebo nie som grafik, a bola to stránka obchodu so starožitným nábytkom, dokonca som mal aj vymyslené že sa bude meniť hlavička, akurát nie tak ako tebe že v pravidelných intervaloch, ale že bude denná a nočná varianta pre každé ročné obdobie a bude podľa momentálneho času a dátumu...
každopádne, neviem čo je zlého na tom, že vyzerá ako z roku 2009 ( @murcatko ), keď je dobre spravená a esteticky pekná tak nech si vyzerá aj ako z roku 88 ( viď Lone Survivor, FEZ )...
@midnight inac to som aj ja mienil ze sa to bude menit podla rocneho obdobia.. len potom uz sa mi nechcela robit grafika.. lebo sa vsetko ucim sam doma a vstko mi vtedy trvalo hodiny.. dik za nazor chcel by som ju urobit totiz odznova a lepsie, preto sa pytam na to co by ludia zmenili..
o taky tyzden alebo dva sem hodim aj moju novu pracu(na ktorej momentalne pracujem) ..to uz bude myslim o inom snad bude vidiet nejaky pokrok za toho pol roka..
Myslím, že som podcenil funkcionalitu stránky. Podľa mňa svoj účel spĺňa a keď som sa tam snažil popreklikávať, tak informovala dostatočne a všetko šlo plynulo, takže v tomto si odviedol dobrú prácu A možno, že "čím staršie, tým lepšie" neplatí iba na víno a ženy, ale aj na stránkach o vínach!
@murcatko tak dakujem tiez zda sa mi ze najvasi kritik by som tu ja napriklad mi vadi v uvodnej stranke to pozadie v novinkach a najblizsich akciach.. lebo ten biely text sa potom tazsie cita.. a tiez sa mi nepaci to facebook tlacitko to je cisto odflaknute jednoducho cim viac kritiky tym lepsie.. nech viem co robim zle... alebo mozno co by som mohol pridat.. mozno by sa tam na zaciatok skor hodil velky moderny slider s krasnymi fotkami vinohradu.. ibaze to by som najprv take fotky musel mat..
@someonecrazy nerob ju odznova, podľa mňa je krásna, vyzerá ako niečo medzi kresbou a maľbou, a aj štýlom aj tým čo obsahuje je tematická, možno by som trochu zúžil ten novinkový stĺpec a dal mu menej výrazné = svetlejšie pozadie, ale inak podľa mňa nie je jediný dôvod ju meniť...
(a toto som napísal predtým ako som si prečítal ten tvoj @6 )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
každopádne, neviem čo je zlého na tom, že vyzerá ako z roku 2009 ( @murcatko ), keď je dobre spravená a esteticky pekná tak nech si vyzerá aj ako z roku 88 ( viď Lone Survivor, FEZ )...
o taky tyzden alebo dva sem hodim aj moju novu pracu(na ktorej momentalne pracujem) ..to uz bude myslim o inom snad bude vidiet nejaky pokrok za toho pol roka..
(a toto som napísal predtým ako som si prečítal ten tvoj @6 )