Hej no vidno na nej že je amatérsky spravená.. ale na bežné používanie úplne stačí... bežný používateľ to nebude zle hodnotiť podľa mňa... aj keď viem si predstaviť že by som to spravil lepšie...
@dafuq Firefox a Iron (Chromium jadro). A také podstatné veci ako positioning sú už všade vyrenderované rovnako, takže pri takejto veľkej chybe je to úplne jedno, aký prehliadač.
Ale prekvapilo ma, možno si pochopil variabilné umiestňovanie. Teraz je to už okej (ak nepočítam, že ten pajko nelícuje s okrajom úplne na pixel).
Viac takej snahy a spustím dole aj z tých odhadovaných 10 rokov.
Alebo si rovno začni čítať nejaký ucelený CSS tutorial/kurz, to by ti mohlo pomôcť rýchlejšie.
@night tak mne to zobrazuje normálne.. ale máš pravdu nemá to dobre v tom css-ku.. len evidentne to je nejaký začiatočník takže ho treba nie len kritizovať ale aj povzbudiť
@dafuq inak ešet jedna vec: to pozadie.. neukazuje mi ho dobre(alebo to tak má byť?) proste v cca 4/5 okna(rátam od vrchu) končí a ukazuje mi už iba bielu...
@creavnitvsemhda jj ma tam byť repeat , len som nezmenil pretože tam bolo pozadie ktoré je v nightovom obrázku a to sa malo opakovať len po x osi.Zmením to
Musíš si uvedomiť jedno: takýto dizajn by možno postačoval pred desiatimi rokmi, dnes niečo také nemôžeš v súvislosti s reálnym nasadením myslieť vážne. ( HTML, CSS a pár statických obrázkov ti vysmejú všetci. Na (expertnú!) znalosť vyššie uvedeného sa ťa nikto v brandži pýtať nebude, to je totálne základná samozrejmosť. Jadro tvorby je Photoshop (lenže nie tak, že v ňom nakreslíš dve textúry a urobíš pár efektov na existujúce obrázky) a aktívne skripty namiesto Flashu (JavaScript, jQuery, AJA ...
Pre inšpiráciu, čo treba vyrábať, aby si dnes človek mohol povedať, že je webdizajnér napr. WordPress tém:
Kompletne to od nuly nakresliť vo Photoshope a celé ručne pretransformovať do identického mixu XHTML + CSS + static images + PHP skripty + jQuery.
Ak ti kreslenie ani kódenie nejdú perfektne (t. j. nemáš talent) alebo potrebuješ iba jeden dizajn na jeden web, tak ten si zožeň odniekiaľ z free templates repozitárov, nauč sa nutné minimum na prispôsobenie CSSka a hotovo.
@night ok posnažím sa , nepotrebujem dizajn len na jeden web chcem sa to naučiť photoshop aj html,css,scripty ale chápeš keď sa tým zaoberám tak mesiac tak je jasné že tie web stránky nebudú na ktovieakej úrovni , začať nejak treba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Makaj na sebe aspoň desať rokov a potom sem postni novú verziu.
A neschopnosťou CSSka to teda spôsobené nie je.
Na takej stránke (ani keby som bol bežný používateľ) neostanem ani sekundu.
Ale prekvapilo ma, možno si pochopil variabilné umiestňovanie. Teraz je to už okej (ak nepočítam, že ten pajko nelícuje s okrajom úplne na pixel).
Viac takej snahy a spustím dole aj z tých odhadovaných 10 rokov.
Alebo si rovno začni čítať nejaký ucelený CSS tutorial/kurz, to by ti mohlo pomôcť rýchlejšie.
@night
Tak som to trochu prerobil , čo poviete?
» www.beast.6f.sk
Musíš si uvedomiť jedno: takýto dizajn by možno postačoval pred desiatimi rokmi, dnes niečo také nemôžeš v súvislosti s reálnym nasadením myslieť vážne. ( HTML, CSS a pár statických obrázkov ti vysmejú všetci. Na (expertnú!) znalosť vyššie uvedeného sa ťa nikto v brandži pýtať nebude, to je totálne základná samozrejmosť. Jadro tvorby je Photoshop (lenže nie tak, že v ňom nakreslíš dve textúry a urobíš pár efektov na existujúce obrázky) a aktívne skripty namiesto Flashu (JavaScript, jQuery, AJA ...
Pre inšpiráciu, čo treba vyrábať, aby si dnes človek mohol povedať, že je webdizajnér napr. WordPress tém:
» www.elegantthemes.com/gallery...
Kompletne to od nuly nakresliť vo Photoshope a celé ručne pretransformovať do identického mixu XHTML + CSS + static images + PHP skripty + jQuery.
Ak ti kreslenie ani kódenie nejdú perfektne (t. j. nemáš talent) alebo potrebuješ iba jeden dizajn na jeden web, tak ten si zožeň odniekiaľ z free templates repozitárov, nauč sa nutné minimum na prispôsobenie CSSka a hotovo.