V hlavičke (naľavo od hľadania) mi chýba nejaký nadpisčo to je, o čom to je
Ohľadne pozadia sa mi nepáči že je modré a zrazu je seknuté a odrazu čierne, nejaký jemnejší prechod by sa tam zišiel, aleboiné pozadie. Alebo to seknúť pod menu.
keď si to už robil cez webnode tak to mohlo byt lepsie.... ked som sa na to pozrel neevdel som o co ide.... az po minute klikania som zistil o co ide.. pre obicajneho cloveka je to nezaujmave...
@loslosos dizajn sami vobec nepaci. keby si zmenil aspon farby, tu kriklavu modru daj trosku na jemnejsiu a vadi mi velmi, ze nad menu je prazdna diera, neni tam nic, len napravo hluposti ako hladat a logo je pod menu, pricom neni ani na celu sirku webu... to logo daj hore a daj ho na celu sirku webu a nie len takto ...zvysok moze byt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Keď som si otvoril tú stránku, trvalo mi dosť dlho, kým som zistil, že je to web o nejakej hre...(nikdy predtým som o tej hre nepočul)
Doménu si si mohol tiež zvoliť lepšie...
A aby som len nekritizoval, páči sa mi funkčnosť stránky, veľa aj krajších stránok je po praktickej časti nefunkčná...
Ohľadne pozadia sa mi nepáči že je modré a zrazu je seknuté a odrazu čierne, nejaký jemnejší prechod by sa tam zišiel, aleboiné pozadie. Alebo to seknúť pod menu.