Posledny rok, cim dalej tym viac, pocitujem nepokoj uvedomujuc si, ze uz mam za sebou tretinu muzskeho zivota... cim dalej mam potrebu niekam vypadnut, zmenit svoj zivot, prostredie, ludi, styl... a mam silny pocit, ze moja buducnost nebude prilis najstas
ja by som chcel zmenit cely moj zivot , vypadnut s tejto je*nutej dediny , nestretavat tychto je*nutych a zlomyselnych ludi , ombedzit ten skur*eny alkohol a cigarety ale stale nedokazem nabrat silu aby som nieco zmenil
pokial mas naozaj 25 tak je to z dajakeho titulu uplne bezna vec.. vsetci ludia v mojom okoli a v mojom veku, inak 26, nie to co hlasa profil, ktori nie su zenati, vydate ani nemaju karieru to maju.
vratane mna pre dlhsiu analyzu a zapindanie si na svet ts
Toto fórum je super. Človeku sa hneď lepšie žije, keď vie že o podobných veciach nerozmýšľa sám. Nejde o to, rátať si život na tretiny, štvrtiny či desatiny. Ide o celkový výsledok. Načo som tu a čo chcem dosiahnuť?
Občas pochybujem, či ma vysokoškolský titul, žena, dve deti, ubíjajúca robota a doživotná hypotéka spravia šťastným. Ale aké sú alternatívy?
Ved skus cestovat, odid do zahranicia...chapem co myslis...a nie si v tom sam...clovek sa vyvija, meni nazory cely zivot...skus to nejako zmenit urcite to pojde..
Podobny pripad sa stal o rok starsej kamaratke. Dobre platena praca, ale zly sef. Stale nekludna s potrebou vypadnut. Zbalila sa, zobrala uspory a sla len tak do UK najst si pracu. Ze uvidi, ak sa nezadari, vrati sa. Hovori, ze je to to co potrebovala. Chodi byciklom do prace, lieta hore dole, iny ludia, iny mrav, zivot, strava...
asi sa vyberiem zit na sever UK, vzdy ma to tam tahalo, stravit nejaky ten cas v pokludnej a zachmurenej krajine irska...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
mas frajerku?
Chcem zmenit svet
Den ako by mal len 4 hodinky... 3x sa vyspim a je dalsi tyzden za mnou
Inak tiez som akurat "zase" sam...
Ale z vlastneho rozhodnutia.
Zenska mi sice chyba, ale nemam na vztah cas ...
A sam sa budes citi stale pokial nebudes mat partnerku...
Mozes byt v spolocnosti tuctu ludi 24 hodin denne, no aj tak budes sam
To neojeb*s
vratane mna pre dlhsiu analyzu a zapindanie si na svet ts
Občas pochybujem, či ma vysokoškolský titul, žena, dve deti, ubíjajúca robota a doživotná hypotéka spravia šťastným. Ale aké sú alternatívy?
asi sa vyberiem zit na sever UK, vzdy ma to tam tahalo, stravit nejaky ten cas v pokludnej a zachmurenej krajine irska...
» www.google.sk/search?hl=sk&sa...
na istý čas ti to určite pomôže, ale keď nič nespravíš s podstatou tvojho problému, tak sa ti aj tam tento pocit tak či tak vráti