Prečo sa ľudia nevedia pustiť ľudí ktorý ich ťahajú len a len ku dnu, aj keď si to priznajú otvorene. K čomu je dobré nechať sa ťahať dole, to je dnes v móde depresia? Mám pocit že ľudia radi trpia v dnešnej dobe.
@dumbledore To by som ešte pochopil, že je v tom láska ale nie je. Ide čisto len o kamarátstva z ktorých nikdy nič nebolo a nebude pretože je to aj medzi kamarátkami, kamarátmi navzájom. Príde mi to že si ľudia nevážia seba samých.
Btw ja čo všímam tak kopu ľudí tu mení pohlavie jak sa im chce až som z toho zmätený normálne... Raz píšu o sebe v mužskom rode, potom v ženskom rode.. lol
@pinkhero Ale ja som to nemyslel V štýle, prečo ľudia pomáhajú ľuďom ktorý to potrebujú. Pritom ich ťahajú dole.
Nie.
Myslel som to asi tak že poznajú sa, sú kamaráti. No jeden začne ničiť život druhému. Neváži si ho, využíva ho. Verejne ho ničí. Ten druhý si to prizná, no aj tak mu dáva stále šancu. Pochopím raz, možno aj dva krát. Ale aby sa takýto kolotoč točil už viac ako dva roky... Proste stále dookola, sa ten druhý nechá ničiť. Má depresie z toho čo robí ten prvý a aj tak. Pritom tie depresie mu bránia aby sa posúval ďalej a ďalej. A to ma strašne hnevá, vidím V ľuďoch potenciál. Vždy sa s nimi rozprávam otvorene. Vidím čo dokážu, čo by dokázali. To čo ja nikdy a oni to takto zahodia. Prečo? Možno som len ja divný a niečo nevidím, no príde mi že zabudli myslieť aj na seba. Že nechajú zabíjať svoj rozvoj.
Neviem či je v 'móde' depresia,ale vela vecí tomu "nasvedčuje" ,z môjho pohladu. Ludia nemajú nejakú stabilitu,ich práca je mnohokrát neohodnotená,nemajú víziu,nedarí sa im,svet sa "rúti",nie sú pevné priatelstvá,vzťahy, nie je na koho sa spolahnúť. Hej, ludia trpia a nevedia sa z toho vymaniť. Myslím,že je čoraz ťažšie hladať to svoje šťastie a nie každý verí (už) v to,že sa dá "nájsť" /rozumej vybudovať si/.
Myslim ze to z casti moze byt aj kvoli tomu ze ludia si hladaju priatelov s ktorymi maju nieco spolocne (trebars tie problemy) a snazia sa vcitit do toho druheho co u tych slabsich jedincov znamena ten pokles k depresiam... No a kto by opustil svojich priatelov ked maju problemy?skor sa vela ludi snazi im pomoct nie? aj ked sa to vzdy neda
sú na tú osobu zvyknutí...poznajú ju aj inak..v dobrom svetle...a naivne čakajú, že to o5 bude také, ako niekedy predtým, keď bolo všetko fajn...................
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
to pravé utrpenie ešte len príde, ale pre mnohých bude neskoro
Nie.
Myslel som to asi tak že poznajú sa, sú kamaráti. No jeden začne ničiť život druhému. Neváži si ho, využíva ho. Verejne ho ničí. Ten druhý si to prizná, no aj tak mu dáva stále šancu. Pochopím raz, možno aj dva krát. Ale aby sa takýto kolotoč točil už viac ako dva roky... Proste stále dookola, sa ten druhý nechá ničiť. Má depresie z toho čo robí ten prvý a aj tak. Pritom tie depresie mu bránia aby sa posúval ďalej a ďalej. A to ma strašne hnevá, vidím V ľuďoch potenciál. Vždy sa s nimi rozprávam otvorene. Vidím čo dokážu, čo by dokázali. To čo ja nikdy a oni to takto zahodia. Prečo? Možno som len ja divný a niečo nevidím, no príde mi že zabudli myslieť aj na seba. Že nechajú zabíjať svoj rozvoj.