Otazka skor na baby: co je dobre na kruhy pod ocami? Cital som ze vyluhovane cajove sacky, platky uhorky, pripadne si prilozit ladove cajove lyzicky. Okrem tychto "woodoo" napadov, neviete o nejakej kozmetike? Nemam teraz na mysli nejaky korektor, to neri
ako ja mam kruhy pod ocami...a pomaha spanok..ked viac spim, tak nejsu az take..cim menej, tym horsie...ale ja neviem spat normalne..takze....ja sa ich nezbavim..a je mi to uz jedno!
nuž ono tie čajové sáčky, lyžičky a tak mi vždy pomohli, ale ja mám kruhy len keď pred psaním plačem pri nejakom dojáku alebo sa celkovo vyspím veľmi zle
a ináč je dobrá taká vec z Oriflame na toto, ako je to ružové vajíčko "Hojivý zázrak", tak je aj biele vajíčko s takým modro-zeleným gélom chladivým a to pomáha perfektne.
@schizofrenik - s akné ti pomôže len kožná, ak ti predpíše krém alebo tabletky, tieto voľnopredajné produkty nepomáhajú vôbec
ja mám tiež..asi pred rokom som to maskovala korektorom, ale teraz mi to už vobec neprekáža..nikto nie je dokonalý..a tie lyžičky som skúšala,, to je už jaka somarina akurat mi z toho bolo zima
@mauinka by si sa čudovala ale pomáhajú dosť mal som aj z lekárne, ale niekedy stačí aj drogerka a lepšie stravovanie sa (nepreháňať to z mnilekom, sladkosťami...) kožná by niekedy dosť pomohla, len keď predpíše lieky za neviem aké závratné sumy, a to nemám až takú aknózu aby som na to musel brať nejaké tabletky, čo ti je úplný humus.....
len mne nič z hentej drogérie nepomáhalo, nič nič nič, a keď náhodou aj pomohlo, tak len na pár dní ... a kožná mi potom predpísala dva krémy, neboli to až tak závratné sumy, a pomohli natrvalo
Odporucam to co pomohlo aj mne. Kedze mam alergiu na pomali vsetko co obsahuje dnesna moderna kozmetika, musela som si na kruhy pod ocami najst nieco prirodne. Skusila som vselico. Od cajovych sackov az po surove zemiaky
Potom som vsak objavila 100% prirodnu kozmetiku znacky ETANI a ta mi na kruhy pomohla velmi dobre. Ide o znacku ETANI. Je tu uplne nova a da sa kupit len cez internet na www.etani.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
no ked ta to potesi - tak uplny extrem je mast na hemoroidy...
a ináč je dobrá taká vec z Oriflame na toto, ako je to ružové vajíčko "Hojivý zázrak", tak je aj biele vajíčko s takým modro-zeleným gélom chladivým a to pomáha perfektne.
@schizofrenik - s akné ti pomôže len kožná, ak ti predpíše krém alebo tabletky, tieto voľnopredajné produkty nepomáhajú vôbec
len mne nič z hentej drogérie nepomáhalo, nič nič nič, a keď náhodou aj pomohlo, tak len na pár dní ... a kožná mi potom predpísala dva krémy, neboli to až tak závratné sumy, a pomohli natrvalo
@mauinka ja nemam od ziadnej doktorky, mam bio a predstav si ze to pomaha zatial dost rozdiel...
ale nie, podla mna je najlepsi spanok
Potom som vsak objavila 100% prirodnu kozmetiku znacky ETANI a ta mi na kruhy pomohla velmi dobre. Ide o znacku ETANI. Je tu uplne nova a da sa kupit len cez internet na www.etani.sk