ja mám teraz už také hnusné feťácke oči (niekedy to je fakt zlé, také hnedo-fialové veci mám pod očami, na viečkach, všade..), ale make up a korektor to vždy aspoň trochu zakryjú.
podľa mňa som si stále nedospala dlhé roky môjho experimentálneho spánku
ale inak na oči pomáha čierny čaj. preleješ vrecúška vriacou vodou, dáš do mrazničky, po určitej dobe (podľa uváženia) vyberieš a dáš na okále. tak na 20 min. či ti to odstráni vačky, to neviem, ale je to fest príjemné
okej, nemam nejake extremne ale tak ci tak je to vidno. ale mam pocit ze cim dlhsie spim tym su vacsie. dnes napriklad som sa zobudila po asi 11 hodinach spanku a bola som ako panda.
ale kvalitny korektor to isti. a ziadne fialove a podobne tiene lebo potom vyzeram ako keby som mala monokel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Potom sami vybledli, doteraz mám, ale nijak zvlášť ich nevnínam.
Ja chcem kruhy pod očami! (a môžem nespať koľko chcem, aj tak ich nemám )
podľa mňa som si stále nedospala dlhé roky môjho experimentálneho spánku
ale inak na oči pomáha čierny čaj. preleješ vrecúška vriacou vodou, dáš do mrazničky, po určitej dobe (podľa uváženia) vyberieš a dáš na okále. tak na 20 min. či ti to odstráni vačky, to neviem, ale je to fest príjemné
okej, nemam nejake extremne ale tak ci tak je to vidno. ale mam pocit ze cim dlhsie spim tym su vacsie. dnes napriklad som sa zobudila po asi 11 hodinach spanku a bola som ako panda.
ale kvalitny korektor to isti. a ziadne fialove a podobne tiene lebo potom vyzeram ako keby som mala monokel
a preco po nich vlastne tuzis? dodalo by to dramatickost tvojej tvari?