to môže byť aj dedičné,aspoň my to máme v rodine,ja ich mám tiež a tiež neviem čo s nimi :/
a ak nie,tak skús piť viac vody,ak nepiješ dosť,aj preto vraj niekedy vznikajú....alebo som niekde čítala že ich zmierňujú tie čajové vrecúška keď si prikladáš na oči,tuším zo zeleného čaju to bolo...neskúšala som zatiaľ tak neviem či pomáhajú
Ak to mas uz od narodenia (ako napriklad ja), nic s tym neurobis. Ale ak sa ti to zacalo len teraz tak dobre rady si dostala tam hore: prikladanie cajovych vrecusok (rumancek, zeleny caj), uhorky, pit vodu, sportovat...celkovo zit zdravo, pretoze ak sa tvoj problem zacal len teraz nieco s tebou nie je v poriadku a roznymi mastickami alebo make-upom to neodstranis. Tvoj problem vychadza zvnutra, z tvojho tela, a tam je ten zly pes zakopany
Viem, o čom hovoríš, ja ich prakticky od narodenia - v našom prípade nepomôže nič - pitný režim, poriadny spánok, absolútne nič. Riešim to prekrývaním korektorom, ale lezie mi to na nervy, lebo sa mi nechce maľovať, doslova ma to otravuje. Ale nenamaľovaná potom vyzerám ako strašidlo :/
Určite sú nejaké krémy na to a podobne a rozjasňovače samozrejme cez deň.. Inak ja sa musím pochváliť ja môžem byť aj týždeň hore a celý ten týždeň fetovať, piť, huliť hocičo robiť a nespravia sa mi tie kruhy !!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a ak nie,tak skús piť viac vody,ak nepiješ dosť,aj preto vraj niekedy vznikajú....alebo som niekde čítala že ich zmierňujú tie čajové vrecúška keď si prikladáš na oči,tuším zo zeleného čaju to bolo...neskúšala som zatiaľ tak neviem či pomáhajú
lebo casto sa to stava napriklad pri anemii.