/// dajte si na ccas 30:44 totalna komunikacia prosim neberte!!! -- navedomie toho pana dakujem ...........fenomen "ufo" realnejsie sa to ma nazyvat fenomen" BOHOVIA " Proste vyspele rasy ktore su priatelsk
@semhamforas mno celkom mu to islo ale toto nakoci ze vojnu z mimozemstanmi ale mozno je pripad viesp jak vznikla smrtka este pred prvou a druhou svetovou sa ojavoali velke cierne postavy ktore male cudne palice z ktorych vypustali neaku latku a o nieco nato sa v tej oblasti vyskitol mor zato je smrtka smrt ale niele len tak vymislena z hecu hoc ta kosa a kostra su zhecu
@interrupcio hahaha najrosahlesi ma 90 000 priemer za jednu noc haha za pol dna hahah to vazne existuju este taky pesimisti neboj aj natebna dojde a zistis ze si oblbovany
@interrupcio haha amateri je to trapne hoc smelo dotoho aja by som cchel dajaky spravit ale nesom idiot a nepoviem ze vsetky kruhy v obili robia iba ludia ja som uz kus na visjej urovni chapania tohto celku tak docela urcite ti mozem povedat ze nie ludia take daco este totalne nedokazu spravit mozno z ich pomocou to budeme potom ovladat ale nechapem tvoj pristup ktejto veci tak neveriacky
asi 90 000 m2 za jednu kratku noc ale ajtak tieto sa ojavuju za minuty koho ty tu ides rovnat » www.aktuality.sk/fotogaleria/137... TOTO NIEJE PHOTOSHOP
podľa mňa ked sa tomuto niekto aspon chvíľu ovenuje, tak mu musí byť jasne že nemohlo byt 100% agrosymbolov vytvorenych ľuďmi. A keď sa o to nezaujimate tak aspoň nepiste ze su to kraviny
Ufo je síce pekný fenomén ale za 25 rokov som žiadne nevidel a preto mi to žily netrhá. Nemá zmysel zaobarať sa tým. Skorej ma zaujíma kariéra moja a nie niečo hore (čo nevidím)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
tu hned máš názor mimozemšťana -(konkrétne asarijka)