@27 Mne to je jedno, či tebe to je jedno, stále ti nezapína? Načo sa teda oháňaš nejakými kecmi, ktoré ani nepovieš? To potom majú rovnaký význam, ako keby neboli. AK vôbec sú, čo nemôžeš dokázať. Aj tak by to boli zase nejaké bludy. Jediný odtiaľto, kto naživo pár minút zo mňa aspoň kus videl pomedzi vlasy a bundu je aj tak len Finwaell.
@kruta je obyčajný user birdzu. V jej komentoch v diskusiách je jasné že to je človek ako každý iný (nehľadiac na názor), no netuším či tento zdiela aj v reáli. Proste vyjadruje sa ako človek s nejakým názorom a to, že si okrem iného robí riť (a celkom srandovné haló ) z takmer každého na tom nič extrémne nevidím. Akurát jej možeme gratulovať, že po toľkých rokoch vpodstate ešte neodhalila jej fyzickú identitu. Viem, že chodí na UAT, že nenávidí deti a miluje grcanie do mikrofónu za sprievodu husličiek. Trochu extravagantné, ale nič nereálne. A kto to už presne je bližšie, vedieť nemusím.
ja si myslim ze je funebracka celkom zabavna! taka kruta a zabavna. aj ked nemame na veci rovnaky nazor(to ona asi s nikym) a urcite by bez nej nebol birdz taky zaujimavy!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
155 komentov
a krásy slovenska skromnosť nadovšetko
Mudrlanti, naučte sa najprv poriadne kritizovať, ak to má mať nejaký význam.
@66Janica6 Osobne
@66janica6 To si môžeš len myslieť. Zase sú to len domnienky.
@48
a kľud na birdzi nenávratne preč
ale aspon je snou zábava aj ked som dúfala ze tuto anketu zalozil ktokolvek len nie ty... nejak si nám spyšnela