ze ste ta nuecili ze b 12 (borovicka + pivo) nieje dobre na zaludok a na hlavu... vyskusaj ine ... daj do vodky tang a mas brzdu... a mas na zapijanie vodky az az a ni v tangu tu vodku ecitit a najebes sa jak prasa a po vodke nebyva opica resp. neboli hlava lebo nëaromatizuje ale je tam trosku rozbity zaludok co sa priceresni a ostatnych ovocnickov neda povedat ...
ked nevies pit nepi, ach deti,deti,kedy sa naucite zodpovednosti..najebat sa dokaze akzdy chudak...tak teraz trp,ked si nevies rozkazat a mixuje to najhorsie co sa da...
daj si teplu polievku,nejaku rezancovu,pi vela mineralky a zjec daco sladke...
ked vies ze uz bol posledny poharik,alebo si uz dosiel domov,vypi aspon pohar cistej vody... normalne z vodovodu...mam to odskusane... nie je mi zle a ani ma nesusi potom..:p
heh..jas a opijem hocikedy...nee ze by enjako castoo...ale ja vem ze ot am svoje hranice..ale haluz je to prave vtedy...ece ked mas pris ebe skvelu partu kamosov...
Vcera som aj ja miesal......strasne mi je. Najprv som pil vodku, a ako brzdu sme kupili taky en. napoj, ze nemiesat s alkoholom. Potom som dal borero + fernet + pivo + vino + kofola .... skratka som dopijal pohare v manane a od kazdeho cigu som pytal....Ako najvacsia socka, ale je umenie ozrat sa , najest sa, zafajcit a este aj vyspat zadara. Dufam ze to bolo naposledy
AAAAaaaauuu... ja mam teraz zase riadnu opicu... vcera som chlastal vodku a mam okno, nemam kredit (pred tym jak som isiel chlastat som si dobijal), je mi totalne napicu
Ja raz vymyslim alkohol, ktory je zdravy a nesposobuje opicu a dostanem za to nobelovu cenu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
daj si teplu polievku,nejaku rezancovu,pi vela mineralky a zjec daco sladke...
ja opice nemavam po nicom skoro. iba "suchote"..
A zo zasady si nepila... ak mi pamat este sluzi
Ja raz vymyslim alkohol, ktory je zdravy a nesposobuje opicu a dostanem za to nobelovu cenu
A nabuduce pi len s mierou, lebo nie je nic nechutnejsie ako na puzzle rozbita baba!