Mojmu tatkovy uz druhy den tečie krv z nosa. Akože nie ze mi tečie cely deň len včera vecer keď prišiel dom a aj teraz. Myslite ze to je z toho že strašne silno smrká? Alebo čím to môže byť?
to moze byt mozno aj z 20 veci... ak ma zaludocne/crevne problemy tak potom to moze byt aj z nedostatku vitaminu K2, - ja som to mal z toho- nikdy predtym mi krv netiekla, kupil som si K2 v lekarni, zlepsili sa zalud. problemy a krv hned prestala tiect a odvtedy ani kvapka ... potom to moze byt z vysokeho krvneho tlaku, cirhozi , zapalom perif ciev, urazu, nedostatku vitaminu C atd...
No ak nemal ziaden uraz alebo si nesprtal do nosa, tak to moze byt zapal nosovej sliznice alebo travi privela casu na suchom vzduchu kde sa prilis vykuruje, najskor to v tomto obdobi bude asi to posledne.
@obsession som pilot a nie doktor, ale kopu krat som absolhoval zdravotne povinne kurzy a ovladam príznaky vysokého krvného tlaku. PS: douč sa a das mi za pravdu
@cccp tak dobre suhlasim stebou ..lebo .pri vysokom tlaku kedy letis normalne vo vyske 7 az 8km ..sa to moze stat..ale on predsa nikde nelietal ? Ci ano ? A ak ma vysoky krvny tlak a je v pokoji je to vlastne skryta choroba ktora sa vola hypertenzia ..a pokial nema ine symptony okrem krvacania z nosa ..neprisudzovala by som to tomu..ale kedze ty nie si dr a ani ja ..tak to nechajme na kompetentnych a dufajme ze sa ujkovi nic nestane ..
mne netečie, možno parkrat čo na ruke by som spočítal ale to skôr z toho že mam plný nos ale nemám čo vyfúkať ... a je to dosť deprimujúce ke´d nevieš dýchať a máš upchatý nos a vlastne nemáš upchatý nos a sa niekedy čudujem že žijem alebo že sa vôbec po noci zobudím... ako som cez mnohé noci dýchal fakt netuším, lebo pred spánkom aj po zobudení sa to fakt nedalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov