asi vyzniem uchylne, ale praveze mi pride zle, ked sa na to nepozeram... skratka krv mi nevadi a ked sa na to pozeram, tak sa telo podvedome v klude pripravi a zvladam to uplne v pohodke.. bol som tusim 8x aj darovat krv a ani tam mi nebolo zle (odoberaju 450ml) ...
@mrmaxwell chvalabohu sa mi to za tie roky čo som praxovala nestalo...ani keď som musela držať odrezané palce a všade bola krv ..ale musím priznať že z tých palcov mi prišlo trošku nevoľno lebo to bol taký blbý pocit :/ no videla som už aj horšie veci..
Úplne ľúbim krv ale nie moc rada pozerám ako mi ihla dvíha kožu a sestrička sa snaží na piaty krát trafiť do žily...potom už fájn, akurát pri odobratí väčšieho množstva sa mi trošku začne točiť hlava, inak fájn. Júj ako mocno sa teším na pondelok!
@vamperzz ja som mal tiež inú predstavu ale môj autonómny nervový systém mi vysvetlil odkiaľ má názov autonómny a urobil so mnou iné veci ako by som si prial
nenávidim krv a ihly,nerobí mi to dobre
ale je zvláštne,že iba u ľudskej,napr. pitvať žabu/rybu alebo vidieť spracovať mäso zo zvieraťa mi problém nerobí,divné
Vacsinou po grapplingu na seba so sparingom pozrieme: To je moja ci tvoja krv? A pokracujeme dalej... Clovek si po case zvykne na to, ze ma vrch Gi od krvi
Nie , nevidel som v skutocnosti nejake velke mnozstvo krvi... Ale myslim ze by som to zvladol ale zrovna dobre by mi nebolo... Ale keby niekomu rychlo tiekla krv zo zranenia tak neviem neviem ... Je to hnus ... A nemám rád ani odbery, ani podobne veci ...
mne je zle, je jedno ci to je moja alebo niekoho ineho, este sa mi nestalo aby som odpadla ale asi dvakrat som uz padla do stolicky ked mi krvacal prst - nebola som k tomu daleko, a z velmi maleho mnozstva, ale asi islo o ten moment prekvapenia
:ble:
nepride zle z nicoho takeho... na to mam zaludok zvyknuty jedine co mi pride zle ked mi beru krv ale nie kvoli krvi samotnej ale kvoli anemii :ehm: btw. krv je chutna !
neodpadavam ani mi nie je zle, len mi to pride dost nechutny pohlad. ale pri takych sestrickach, co sa pytaju, ci mi zvykne byt zle, mi je stale zle pri odbere krvi. ale ked su sestry v pohode, tak mi je lepsie
lol keď som zbadal ten názov diskusie napísaný velkými písmenami, tak som si myslel že to je skratka niečoho.. rozmýšlal som že čo to je Ké-Er-Vé a potom keď som si pozrel prvý príspevok som zistil že reč je o krvi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
aj teraz smiley:
ale je zvláštne,že iba u ľudskej,napr. pitvať žabu/rybu alebo vidieť spracovať mäso zo zvieraťa mi problém nerobí,divné
Pri odbere sa vždy pozerám
Fuuuuuuuuuuuuuuuuuj ble ....
Nie , nevidel som v skutocnosti nejake velke mnozstvo krvi... Ale myslim ze by som to zvladol ale zrovna dobre by mi nebolo... Ale keby niekomu rychlo tiekla krv zo zranenia tak neviem neviem ... Je to hnus ... A nemám rád ani odbery, ani podobne veci ...
:ble: