Myslím, že keby mala 17, asi by sa nebála krvácania...čo ja viem. Ešteže naša generácia mala BRAVO a BRAVO GIRL, naučili nás všetko, čo sme potrebovali vedieť
Pravda je taká, že čo sa panenskej blany týka, každá baba ju má inak pevnú, inak prekrvenú. Niektorú prvý sex bolí, niektorú nie, niektorá krvácia , iná zasa nie. Je to individuálne. Každopádne, krvi bude len troška, ak aj krváciať bude, takže by som sa toho nebála. Prinajhoršom nech si nachystá intimku (to je tá tenká vložtička) a dajte si pod seba nejaký starý uterák, alebo niečo, čo sa môže zašpiniť. Budete pripravení aj na najhoršie - na KRVÁCIANIE
Všetko je raz prvý raz, ak na to nemáš žalúdok, nemáš chodiť s pannou -.-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Krvacia? to co je za slovo?..
tak s nou teda nespi ....
Chlapče,radšej nesexuj
ale pripomenulo mi to jednu poučnú pesničku...
normálka, chlapec vie hovno o ženách, tak nech sa naučí trošeno
dis iz d vej of lajf yea!
áno, tá je tiež poučná, ale môj výber bol vhodnejší pre potreby tohto fóra
nemáš zmysel pre humor! možno trošku naturalistický, ale... stále humor
burn in hell
a to počkaj keĎ zistíš že krváca častejšie....
@25marek25 krvácia je super slovo
Myslím, že keby mala 17, asi by sa nebála krvácania...čo ja viem. Ešteže naša generácia mala BRAVO a BRAVO GIRL, naučili nás všetko, čo sme potrebovali vedieť
Pravda je taká, že čo sa panenskej blany týka, každá baba ju má inak pevnú, inak prekrvenú. Niektorú prvý sex bolí, niektorú nie, niektorá krvácia , iná zasa nie. Je to individuálne. Každopádne, krvi bude len troška, ak aj krváciať bude, takže by som sa toho nebála. Prinajhoršom nech si nachystá intimku (to je tá tenká vložtička) a dajte si pod seba nejaký starý uterák, alebo niečo, čo sa môže zašpiniť. Budete pripravení aj na najhoršie - na KRVÁCIANIE
Všetko je raz prvý raz, ak na to nemáš žalúdok, nemáš chodiť s pannou -.-
ale aj keby krvácala, čo stresuješ, veď to nieje nič nezvyčajné tak smelo natoo
A ty si ,,zrelý panic"... predpokladám