je úžasný, no len som ho počula a videla ten slovenský, čo za veľa nestojí... veď vieš, bavili sme sa o tom, ale @skip na to bol pred pár dňami (no, skôr týždňami)
Krysař bol pre mňa vždy veľké lákadlo. Túžil som to vidieť už ako malý, keď som videl reklamu v telke, no a konečne som sa na to dostal do Prahy. Ak uvažuješ ísť do divadla tak ti to fakt odporúčam a nekaz si zážitok videozáznamom z Bratislavského divadla. Bolo to fakt super, oplatí sa. Doteraz si v hlave spievam úryvky piesní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Dejovo sa mi viac páčilo Tajemství. To bolo úplne geniálne
Ani jedno som nevidela v divadle, ale chcela by som ...
Proste Landa je pán umelec
Krysař bol pre mňa vždy veľké lákadlo. Túžil som to vidieť už ako malý, keď som videl reklamu v telke, no a konečne som sa na to dostal do Prahy. Ak uvažuješ ísť do divadla tak ti to fakt odporúčam a nekaz si zážitok videozáznamom z Bratislavského divadla. Bolo to fakt super, oplatí sa. Doteraz si v hlave spievam úryvky piesní
videla len v telke
lebo kokoti dali jedinú ruklamu v telke ktorú som videla asi včera -.- a fakt inokedy ju vôbec nedali....
ale samotný muzikál mam odpočúvaný do ajajaj...ale chcela by som ho neikedy aj vidieť