@silviare ak ide o fyziku a kolízie: dokonale elastická kolízia je taká, kde sa všetka (pohybová) energia objektov čo sa zrazia premení zasa len na pohybovú energiu, len v iných smeroch. dokonale neelastická kolízia je taká, kde sa všetka energia objektov čo sa zrazia premení na iné druhy energie (deformačnú, zvukovú, tepelnú). parciálne elastická kolízia je teda taká, kde sa časť energie zmení na pohybovú, a časť na iný druh. ak šlo o niečo iné ako o fyziku a kolízie, tak tvoj problém že sa nevieš poriadne spýtať.
@stormmast3r veim efektívne využívať google, ale on dáva také odborné a také rozsiahle odpovede, že človek predpokladá, že to ťahá všetko z halvy a rozumie tomu
@midnight fiha .. no zaujímavé.. ale myslela som skor z matiky.. ale uz som tomu nejak pochopila.. .. lenze mam kusku z matiy .. a on tam chce presne definicie.. a ked som tomu nepochopila tak som chcela vedet k comu to aspon je .. jedime mi osava sa to nabiflit albo preskocit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
prípadne máš na tú tému nejaký zdroj, ktorý by si mi mohol ukázať/poslať?
Ak sa naučiš efektívne používať google, budeš aj ty
vzhladom na štandardy minulosti je dnes každý slušne vzdelaný človek polyhistorom.