ježiši kriste pane bože na nebi, pomôž mi lebo skolabujem
normálny človek si tam nekúpi byt aj keby o sto krát bohatší ako tí imbecili čo tam bývajú... proste potrebuje ukázať že na to má tak si ten byt kúpi that's all a ver tomu, poznám.. a nie jedného.
Ja keby som na to mal, tak by som si tam byt kúpil a nie preto, aby som ukázal, že mám peniaze. Mne to tam maximálne vyhovuje polohou, prístupnosťou, výhľadom, tie byty sú fajn rozlohou aj tvarom, dole sú fajn reštaurácie a podobne, napojenie na cyklotrasu, je to tam proste fajn.
@nietimekki niekomu možno vyhovuje poloha, infraštruktúra v okolí, si zober, že si priamo v centre a je tam veľký komfort..taký byt v centre tak ľahko nenájdeš, nie každý - mladý človek, túži po dome a záhrade, aj keby naň mal.
@patricia1212 sorry, ale keď tam bývaš na čo sa pýtaš to by si mala vedieť, nie?
ja som sem nedala diskusiu o river prku ze by som sa chcela chvalit ale preto ze som si s jednou babou z birdzu pisala co tam bude byvat a stratila som jej nick tak preto som to sem dala
kua ja som byval 20 rokov v Presove ma Sekcove v dvadsatrocneej bytovke co postavili komancovia a ked som hladal niekoho stamad tak som chodil a zvonil na tie komunisticke zvonceky a nevypisoval som tu tu ze zijem v trojizbaku : D
A ja keby mám toľko prachov, tak sa kľudne chválim.. a čo, načo sa hrať na falošnú skormnosť? chcela by som mať veľké milióny.. by som si kúpila aj tri také byty, aj keby som ich absolutne nepotrebovala..
nech sa môžu trapáci čo každé ráno stoja na zastávke a čakajú na bus do fabriky rozčuľovať a rozhorčovať nadomnou
ja som sem nedala diskusiu o river prku ze by som sa chcela chvalit ale preto ze som si s jednou babou z birdzu pisala co tam bude byvat a stratila som jej nick tak preto som to sem dala .......
@mundy18 prestaň do mňa jebať tie žmurkacie smajlíky, v prvom rade by som rada vedela odkial vieš, že ma živia rodičia.. a v druhom rade hovorila som to v tom zmysle, keby ja mám tie milióny.. lebo jediní, čo sa do tých bohatých serú sú presne títo zastávkári sama chodím busom a som rada, keď mám na toaleťák, hocikedy jem týždeň suchú ryžu, ale nerobím sa drsná a netrepem, že akože bohatí ľudia ktorí si takéto niečo môžu dovoliť sú niečo menej.. veľmi rada by som bola, ako oni
ale nic, ... ako... lukrativne novostavby su nahodou fajn, ked taka celebritka ktora denne cestuje z ciech na SR a naspat nema kde ostat na noc, a do hotela sa jej nechce, preco by si tam nekupila byt.. ked na to ma.......
a ked si tuto temu zalozila, aby si bola nebodaj zaujimava, tak si s tym daj pohov, aj tak si to nekupila ty....
su tu ludia, ktori ziju bud v lepsom, alebo maju plat s ktorym si hypoteticky mozu dovolit to iste, a nikto to tu druhym nevesia na nos
neviem kolkokrat to sem musim napisat ale ja som sem nedala diskusiu o river prku ze by som sa chcela chvalit ale preto ze som si s jednou babou z birdzu pisala co tam bude byvat a stratila som jej nick tak preto som to sem dala ....... vsnahe ze ju najdem
@patricia1212 v tom prípade si veľmi zle položila otázku. Mala si sa hneď povedať koho hľadáš a prečo. vyhla by si sa búrlivej debate o snobstve.
ale k téme, nebývam, z Petržalky by ma niečo len tak ľahko nedostalo a už vôbec nie, nejaký veľký byť s výhľadom na Dunaj s kopou reštaurácií pri bráne pre mňa čistá zbytočnosť
nechapem preco vsetci do nej utocite???? nevidite ze iba niekoho hlada ... aj ked mala polozit inak otazku ... ja tam nebyvam ale povedzme si pravdu kto by tam nechcel byvat ??? No ja URCITE ano ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Kokotko čo si kúpi byt lebo je to RP.. a to že za tú cenu by mal 4x väčší dom, to nevadí.. tak im treba kokoti .
normálny človek si tam nekúpi byt aj keby o sto krát bohatší ako tí imbecili čo tam bývajú... proste potrebuje ukázať že na to má tak si ten byt kúpi that's all a ver tomu, poznám.. a nie jedného.
keby si nechcela ukázať tak to sem nedáš možnosť dva...
dedukcia : si sprostá.
Mať toľko peňazí, radšej si kúpim rodinný dom s veľkou záhradou ako hentaký byt. A ešte mi ostane aj na záhradníkov.
Ja keby som na to mal, tak by som si tam byt kúpil a nie preto, aby som ukázal, že mám peniaze. Mne to tam maximálne vyhovuje polohou, prístupnosťou, výhľadom, tie byty sú fajn rozlohou aj tvarom, dole sú fajn reštaurácie a podobne, napojenie na cyklotrasu, je to tam proste fajn.
@patricia1212 sorry, ale keď tam bývaš na čo sa pýtaš to by si mala vedieť, nie?
Ale tak .. máš pravdu v niečom, ale takých ľudí ja neuznávam.
@stenatko však jasné, že to má aj nevýhody, len som tým chcel povedať že tam sú aj ľudia, čo tam nebývajú preto, aby ukázali, že na to majú
nech sa môžu trapáci čo každé ráno stoja na zastávke a čakajú na bus do fabriky rozčuľovať a rozhorčovať nadomnou
ale nic, ... ako... lukrativne novostavby su nahodou fajn, ked taka celebritka ktora denne cestuje z ciech na SR a naspat nema kde ostat na noc, a do hotela sa jej nechce, preco by si tam nekupila byt.. ked na to ma.......
a ked si tuto temu zalozila, aby si bola nebodaj zaujimava, tak si s tym daj pohov, aj tak si to nekupila ty....
su tu ludia, ktori ziju bud v lepsom, alebo maju plat s ktorym si hypoteticky mozu dovolit to iste, a nikto to tu druhym nevesia na nos
ale k téme, nebývam, z Petržalky by ma niečo len tak ľahko nedostalo a už vôbec nie, nejaký veľký byť s výhľadom na Dunaj s kopou reštaurácií pri bráne pre mňa čistá zbytočnosť
ale to neznamená, že mám niečo proti tým, čo tam bývajú