Suhlasim s Myr3c...Cielom Birdzu nie je sa priblizit pokecu...A cudne, ze taku otazku da niekto kto je tu raz prihlaseny a netusi ako to tu funguje... A ta hrubka v slove aby ma irituje
radsej si pobal veci a pál niekde do teplych krajin,(navrhujem Afriku),,lebo ked si ta najdem, zneskodnim ta!!!!!!!!!
toto v zivote nebol a ani nebude POKEC!!!!TU SI ludia uverejnuju svoje myslienky,nazory a podobne,a nevedu debaty,ako napr.chces sex????alebo pokecas????........
nikto. nikto to nechce lebo pokec je najubohejsia vec jaka moze byt (aj ked aj ja tam mam nick ale len preto aby som si mohla pozriet fotky kamaratov vo fotoalbumoch)..myslim ze bidrz je na trocha vyssej urovni
Ze troch je to tu na ovla vyssej urovni lebo pokec je riadna sracka.Ja ked som to videl no koniec som sa pakoval odtial.A ty dementi co tam kecaju o chujovinach ze to svet nevidel no dost koniec.
Po prvé, nauč sa poriadne gramatiku! Po druhé, odpoveď na tvoju otázku - jednoznačne NIE. Hoci neviem, čo tým niečo také presne myslíš, ale na potare je všetko trápne a hlúpe, takže je to aj tak jedno...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
pál do piče aj s pojebaným pokecom!
toto v zivote nebol a ani nebude POKEC!!!!TU SI ludia uverejnuju svoje myslienky,nazory a podobne,a nevedu debaty,ako napr.chces sex????alebo pokecas????........
A kup si pravopisny slovnik
Ja sa najviac bavim na tom, ze ako ON by to uz zmenil?
ja urcite nechcem aby to bolo ako pokec ...
» www.birdz.sk/webky/citajblog...
toto je nieco ine
Tym nemyslim mna, mne tu pokec veru nechyba