Prepáčte zabudla som napísať že odbor je geodézia a kartografia. a že ak máte nejaké skúsenosti s týmto odborom..mohli by ste mi dať vedieť čisa oplatí tam ísť
ahoj ja som tiez na stu uz druhym rokom a tak ti poviem ze neni to az tak lahke ako som si myslela ked som sem isla ale prezit sa to da, na kazdy predmet co budes mat budes musiet robit zadania, tusim na geodezii mas 2 semestre fyziky na ostatnych len 1, ale ak ti ide fyzika tak no problem. zadania dostavas kazdy tyzden, daju sa urobit ale obcas to zavisi aj od toho akeho mas profaka , pripadne v kniznici je vela knih a urcite sa tam najdu take ktore pomozu
neviem ako je to na geodezii narocnostou presne ale PSA je celkom hard. zpomedzi skol na slovensku je celkovo STU najlepsia volba asi. aj ked myslim ze sa tam uci kopu zbytocnosti. ale vobec na slovesku vysoke skoly vyucuju vela nepotrebnosti a blbosti na ukor praktickych veci. konkretne odbor PSA by potreboval velke zmeny co sa tyka vyucovanych predmetov si myslim. a hlavne odclenit statiku uz na Bc. stupni ako maju v prahe. lebo miestami mam pocit ze studujem za statika cele tie roky aj ked s nou nechcem v zivote mat nic spolocne
a pre tych mudrcov co si myslia ze ako zaloha dobre, a budete si valat sunky tak by som radil nevolit PSA v opacnom pripade je lahsia akakolvek ina skola na slovensku s vynimkou FEI ( to som dodnes nepochopil jak tam niekto moze ist, je to akurat na scvoknutie )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
nerozumiem, ze ja na teba mesto male, ale ok do prahy ak sa dostanes, tak gg
@etela vsimaj na to spektrum moznosti vyuzitia skratky gg
no neviem informa a pocitacove inzinierstvo v za su docela trefne odbory.
ale ani tam tej vete o tom ako sa chces vyhnut elektrotechnike a pritom ides na odbor informatika to mi je tiez solidne nejasne
prihlášky sa podávali do konca marca... august? wtf???
jj, určite... môj kamoš to vyštudoval... robí(l) v banke...
a pre tych mudrcov co si myslia ze ako zaloha dobre, a budete si valat sunky tak by som radil nevolit PSA v opacnom pripade je lahsia akakolvek ina skola na slovensku s vynimkou FEI ( to som dodnes nepochopil jak tam niekto moze ist, je to akurat na scvoknutie )