Kto chce so mnou byvat na družbe? idem na matfyz :D
takze znie to blbo ako v telenovele ale : kto chce teda so mnu byvat (Družba, s internetom mozno dake krajsie izby, neviem ci sa to sa vybrat....) .... hladam preto ludi lebo idem na bc ( KAI) a vyplnujem e-ziadost...
Althinka : a mozu byvat chalani s babami?? lebo ja som si myslel ze to nieje mozne... ako to je??? a s babou by som nemal problem byvat , ale co ona na to...
23. ja som si skontrolovala ci nie som Insomnya na to mi nieco chyba ... ale citis sa ako ukecana, neunavitelna , podrypavacka , strapata, kucerava modrooka blondina? Potom ta to zdrvi ... ale si Althinka a nemas flek u Lukasa
Insomnya tak to by si sa mal vyzliect a nahy zatancovat tanec radosti na hlavnom namesti na hodzovo nechod tam su na hole zadky zvyknuti len premyslam do akej miery si ozaj sklamany/stastny je take hrozne byt Althinkou? //pozn. autora ano je //
lukas: si veľmi nervózny z príprav na pobyt na internáte? ak máš takéto požiadavky...vyjadruješ sa prílišne, a z toho môžeš mať problémy ešte v prvý deň ...radšej si zaobstaraj privát...to ps je riadne detinské...blééé, už len z tých slov z teba sálajú predsudky, taký mladý človek, páááánečku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a predpokladam, ze ho nedostanem preto, lebo byvam 49 km od BA
No myslim ze s tym byvanim s tebou by to neslo ....
Ja niesom slusny chalan xD
na aku skolu ides?
Ale na babu si hnusna... to teda uznavam niesy nahou transvestit? preto mas prablemi s tym PS???