@matii no prepáč, ale keď si tu istá uživatelka založí neviemkoľko fejkov a ešte tu bude druhým nadávať do kokotov, pričom sama neovláda ani základy gramatiky mi príde troška moc. a to nerátam všetky tie jebnuté fóra typu: Honíš si, keď vidíš moju fotku? Páčim sa ti? Chceš môj fb?
@matii áno nepoučujme, nereagujme! ...ale prosím ťa povedz mi aké budú tie deti o 10 rokov, keď ich všetci necháme tak nech sú čoraz jebnutejšie? Nehovorím že im tie reakcie pomôžu, že z nich zázračne zmúdrejú, ale prečo by tu človek nemohol na tieto s prepáčením pi*e povedať svoj názor? ( A áno ešte si ich aj zastávajme, nech majú pocit že to je „normálne” )
@forte to keď jej povieš že je piča a najradšej by si jej pri*ebala jej nepomôže nijak. dávaš jej úplne krásny príklad. teraz si bude myslieť že je cool lebo povie škaredé slovo, keďže tu tak píšu aj tí čo už by mali mať viac rozumu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
step number 2 : opatrne, aj spodnu peru
step number 3 : prehltni !!!!!!
a vy, čo nemáte nič lepšie než nadávať 10ročným deťom do ***, ak sa cítite na birdz príliš inteligentní a vyspelí, nikto vás tu nedrží
@interrupcio začínam nadobúdať dojem, že si nejaký 45 ročný starý dudruš, čo ma za povinnosť poúčať každého čo mu smrdká niečim........filip
=D =D =D