Kto chodí na Univerzitu Komenského Pedagogická fakulta v Bratislave?
Ahojte
Vo februári si podám prihlášky na Pedagogickú fakultu odbor sociálna práca. A chcela by som sa dozvedieť od vás čo tam chodíte je to ľahký odbor a aké sú tam predmety (študijné programy)?? A chodila by som aj na odbornú prax?? A tý čo
Nie je , len mi to príde blbé pýtať sa všetko tu na birdzi , na to že máš 24 si si mohla poradiť aj inak , napr. aj poslaním mailu. Aj tak pomoc birdzu nie je nič moc
odbor viac nez lahky, uplatnenie viac nez nulove, skola pod urovnou, radsej si najdi bohateho chlapa a nech ta zivi lebo z toho tvojho prispevku citit miernu infantilnost a tupost. sice no .. pre teba by to bola asi narocna skola cize vidis dalsi dovod ani na to nechod : )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ja som chodil na soc. prácu ale inde , @side3 chodila na pedagogickú fakultu ale na iný odbor.
Ale skôr ako jej / birdzu sa pýtať si to nájdi.
A daj si pravý vek
A mám pravý vek.
A niektoré informácie som si nezistila a preto sa tu pýtam hlavne tých čo na tej škole študujú alebo študovali. Je to nejaký problém???
Nie je , len mi to príde blbé pýtať sa všetko tu na birdzi , na to že máš 24 si si mohla poradiť aj inak , napr. aj poslaním mailu. Aj tak pomoc birdzu nie je nič moc
A ten odbor chcem.